Δήμος Γρεβενών: Ξεκίνησαν οι γεωτρήσεις γεωθερμίας στο Κλειστό Κολυμβητήριο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

10 Ιουνίου 2022
22:17

 

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Κολυμβητηρίου που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών καθώς μετά τις αναγκαίες παρεμβάσεις που προηγήθηκαν στην οροφή του κτιρίου, ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες οι απαιτούμενες γεωτρήσεις γεωθερμίας, οι οποίες θα εξασφαλίσουν ένα «πράσινο» και βιώσιμο μέλλον για την αθλητική μας δομή.

Μάλιστα, στο εργοτάξιο που έχει στηθεί, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τριγώνης, όπου εκεί ο υπεύθυνος του έργου ηλεκτρολόγος μηχανικός Αργύρης Μπαϊρακλιλής, τον ενημέρωσε αναλυτικά για την πορεία εξέλιξης των εργασιών.

Υπενθυμίζεται ότι η ριζική ανάπλαση και καθολική ανανέωση των υποδομών, ανάλογες με εκείνες του Κλειστού Γυμναστηρίου, θα περιλαμβάνουν ένα πλήθος τεχνικών και μηχανολογικών δράσεων που θα αναβαθμίσουν εσωτερικά και εξωτερικά το Κλειστό Κολυμβητήριο Γρεβενών, προκειμένου να παραδοθεί στην νεολαία του Δήμου μας κατά τρόπο άρτιο, σύγχρονο και περιβαλλοντικά φιλικό.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

 

3 σχόλια

  • Η Κοζάνη απέκτησε εναν τίτλο δήθεν κλιματικής ουδέτερας (λογώ ανεξέλεγκτης ανάπτυξης φωτοβολταικών σε δημόσιες εκτάσεις?) και τα Γρεβενά είναι τελικά αυτά, που διεξάγουν έργα που συμβάλουν στην εξοικονόμηση πόρων για τους Δημότες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.