FIESTA VOIO (28 – 31/7) – Όλες οι λεπτομέρειες για το σημαντικότερο line-up της Ελληνικής Ροκ και Hip-Hop Σκηνής σε περιμένει σε μια μαγευτική κοιλάδα του Αλιάκμονα (Spot)

12 Ιουνίου 2022
09:51
Κανένα σχόλιο

Το σημαντικότερο line-up της Ελληνικής Ροκ και Hip-Hop Σκηνής σε περιμένει σε μια μαγευτική κοιλάδα του Αλιάκμονα, μόλις δύο χιλιόμετρα από την Εγνατία Οδό, στο κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, μια ώρα από την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα και την Φλώρινα.

Το FIESTA VOIO κάνει την πρεμιέρα του για να σε ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής. Στις τέσσερις μέρες του, θα διασκεδάσεις μαζί με μεγάλους ερμηνευτές του Ελληνικού Τραγουδιού (Ελεωνόρα Ζουγαvέλη), με τα σημαντικότερα ονόματα της Ελληνικής Rock Σκηνής (Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of loannina City, Nightstalker, Planet of Zeus, 1000Μods), και μερικά από τα πιο γνωστά σχήματα και δημιουργούς του εγχώριου Hip-Ηop (Ypo, Στίχοιμα, Fly Lo, Pindos Atletiko, Bossikan, Eftapsihos, Richi).

Στην ολοήμερη διασκέδαση το ρυθμό θα δίνουν οι ξακουστές χάλκινες μπάντες του Βοϊου και κορυφαίοι DJ που θα βρίσκονται στο δεύτερο stage του FIESTA VOIO.

Όσοι ζητούν το maximum της διασκέδασης θα μπορούν να κάνουν ιππασία, motocross, hiking, zipline, παραπέντε και αναρρίχηση. Ειδικά διαμορφωμένος χώρος προσφέρεται για δωρεάν camping σε όσους παραμείνουν την περιοχή και για ολιγοήμερες διακοπές.

Ελάτε με την παρέα σας να κατασκηνώσετε στις όχθες του Αλιάκμονα στο Μικρόκαστρο-Σιάτιστα και να αποδράσετε στην καταπράσινη κοιλάδα του, στο πιο εντυπωσιακό «ξενοδοχείο» χιλίων αστέρων, ζώντας για πρώτη φορά την καλοκαιρινή τετραήμερη εμπειρία του FIESTA VOIO.

Τιμές εισιτηρίων:

15 ευρώ ημερησίως,

45 ευρώ όλο το τετραημέρο του FIESTA VOIO, 35 ευρώ για κρατήσεις άνω των 4 ατόμων,

δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία κηδεμόνα.

                                                                                                                     

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ
14:30 ΧΑΛΚΙΝΑ-ΓΛΕΝΤΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ-ΓΛΕΝΤΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ-ΓΛΕΝΤΙΑ
16:00 ΧΑΛΚΙΝΑ-ΓΛΕΝΤΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ-ΓΛΕΝΤΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ-ΓΛΕΝΤΙΑ
18:00 DJ set KOYΠΕΣ DJ set
19:00 EFTApsihos Pindos Atletico RICHI
20:00 Psychedelic Trips To Death ΣΤΙΧΟΙΜΑ-Planet of Zeus Bossikan
21:00 ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΣΤΙΧΟΙΜΑ-Planet of Zeus Nightstalker
22:30 Ypo VILLAGERS OF IOANNINA CITY 1000mods
0:00 DJ set DJ Valentino Fly Lo DJ set
1:30 DJ ΚΙΚΗ ΜΠΟΤΟΝΑΚΗ DJ Zisis Petkanas (Rock Overdose) DJ set
Έκδοση Εισιτηρίων https://www.viva.gr/tickets/festival/fiesta-voio-28-31-iouliou-6/
@fiestavoio           @fiestavoio

Διοργάνωση: ΔΗΚΕΒΟ-ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας

Ευγενική χορηγία: Amstel

Χορηγοί Επικοινωνίας: Athens Voice, Rockoverdose

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.