Σταγόνα Ελπίδας και Νέοι Εθελοντές Εθελοντές Αιμοδότες για 14η Ιουνίου (Βίντεο)

12 Ιουνίου 2022
22:40

Σταγόνα Ελπίδας και Νέοι Εθελοντές Εθελοντές Αιμοδότες για 14η Ιουνίου.

2 σχόλια

  • Η συμμετοχή των νέων στην εθελοντική αιμοδοσία είναι ότι πιο αισιόδοξο σε μια εποχή που ζούμε και βλέπουμε τους νέους να φεύγουν.
    Μακάρι να υπάρχουν και άλλοι σαν εσάς παιδιά, μπράβο στο σύλλογο για την εξασφάλιση των εθελοντών νέων και παλιών

  • Το μερίδιο της εθελοντικής προσφοράς αιματος στον τομέα της υγειας,της συνολικής προσφοράς μειώθηκε από 35% το 2009 σε 42% το 2021

    Παράλληλα, πασίδηλη είναι η τάση μείωσης της συμμετοχής των νέων στο εθελοντικό δυναμικό την τελευταία δεκαετία γιατί τα παιδιά δεν έχουν πρότυπα αφού οι γονείς, η κοινωνία έχασε την αξιοπρέπεια από τα μνημόνια και μέχρι σήμερα.
    Ολα αυτά τα χρόνια υπήρχε ο στόχος ζωής θα λέγαμε, οι αιμοδότες να μπορούν πρώτα να βιοποριστούν πρώτα και μετά να διώξουν τα παιδιά στο εξωτερικό για καλύτερη ζωή με δουλειά αξιοπρεπές.
    Το ότι υπάρχουν ακόμη σύλλογοι όπως ο συγκεκριμένος, όσο υπάρχει και αυτός, είναι αποτέλεσμα της θέλησης προσώπων που έμειναν από επιλογή τους, και κάνουν έργο με ημερομηνία λήξης αν η πολιτεία δεν αναλάβει τις ευθύνες της.
    Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν ανάγκη από προσφορά γιατί έχουν κατάλοιπα παρελθόντα, οι νέοι που φεύγουν δεν γίνεται να έχουν.

    Συγχαρητήρια στον σύλλογο και καλό κουράγιο σε όλους εμάς που απλά είμαστε θεατές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.