Ευχαριστήριο της Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας

14 Ιουνίου 2022
10:33
Κανένα σχόλιο

 

Δια της παρούσης επιστολής μου επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη και τη Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Πτολεμαΐδας , τα οποία στα πλαίσια των πρόσφατων αρχαιρεσιών, με επέλεξαν ομόφωνα και μου εμπιστεύτηκαν το τιμόνι του ιστορικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από παλιά έμπειρα στελέχη , αλλά και από νεότερα με “φρέσκες” ιδέες, που μέσα από μία εποικοδομητική συνεργασία και με την στήριξη της Κεντρικής Διοίκησης, θα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την περαιτέρω ανάδειξη του Τοπικού Τμήματος με δράσεις, οι οποίες θα συνάδουν με την εξέλιξη και με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ευθύνη και υποχρέωσή μας είναι να φανούμε αντάξιοι στις προσδοκίες όσων μας επέλεξαν, ως τη νέα Διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, λειτουργώντας συλλογικά με υλοποιήσιμες προτάσεις και δυναμικές παρεμβάσεις, αλλά και με εθελοντικές δράσεις που να ανταποκρίνονται στον ανθρωπιστικό ρόλο και αποστολή του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη Πρόεδρο Ιωάννα Μοσχίδου- Ευαγγέλου και τα μέλη όλων των προηγούμενων Διοικήσεων , για το πλούσιο έργο τους, τους εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών και Φορέων , Εθελοντικών Σωματείων , Συλλόγων και τους συναδέλφους μου Δημοσιογράφους από τα Περιφερειακά και Τοπικά ΜΜΕ , οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί μου εκφράζοντας τη διάθεση για συνεργασία.

Η Πρόεδρος Κούλα Πουλασιχίδου

Δημοσιογράφος , Εθελόντρια του ΕΕΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.