kozan.gr: Μετά από αρκετούς μήνες, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, τελικά, τα “κατάφερε” – Όρισε εντεταλμένους συμβούλους (υπεύθυνους συντονιστές)

14 Ιουνίου 2022
13:37

 

Μετά από αρκετούς μήνες, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, τελικά, τα “κατάφερε”. Όρισε εντεταλμένους συμβούλους (υπεύθυνους συντονιστές)ν, με τις αντίστοιχες για τον κάθε ένα αρμοδιότητες:

1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΜΠΑΣ: Θέματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Interreg – Horizon – Life κ.α.) και διαχείρισης υδατικών πόρων.

2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΒΛΙΑΡΑΣ: Θέματα θεσμού της οικογένειας, λαϊκών αγορών και οργανωμένων χώρων επενδύσεων.

3. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ: Καινοτομίας, μετεγκαταστάσεων οικισμών και αξιοποίησης ορυκτών πόρων.

4. ΗΛΙΑΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ: ΤΕΒΑ, Κοινωνικής πρόνοιας και πολιτικής και ερασιτεχνικού αθλητισμού.

28 σχόλια

    • Δηκαδή η μόνη αρμοδιότητα που έχει ο κ. Μαργαρίτας είναι η επιτροπή των γιατρών; κ.Περιφεριάρχη δεν είναι αωστό.

      • Χαχαχα !! Ρε Γιώργο πως στην έφερε έτσι ; Αντιπεριφερειάρχης άνευ χαρτοφυλακίου ! Ποιο ξεφτίλα πεθαίνεις . Αν θες να είσαι αξιοπρεπής παραίτηση τώρα

  • Πηρε την θεσούλα ο Λυσσαριδης για να μην στεναχωριέσαι.βαβλιαρας σε έριξε και δέχτηκες είσαι λίγος.

  • Αυτος δεν είναι Περιφερειάρχης! Είναι Πύραυλος! Είναι ο Κεραυνός Μακουίν!! Υπομονή ένα χρόνο ακόμη, υπομονή.

    • Σχετικά με την μετεγκατάσταση των οικισμών Αξιοκάστρου,Κλήματος,Πολυλάκκου και Τραπεζίτσας:μήπως περιμένουν τη λύση του θέματος δια της φυσικής οδού;Σε πολύ λίγα χρόνια ελλείψει γεννήσεων δεν θα υπάρχει κάποιος ζωντανός προς μετεγκατάσταση!

  • χαχαχ…τι να πω τόσο καιρό δεν ασχολούνται απο τότε που τους εβγαλε…τωρα πήρανε την Θεσούλα…Νικολάκη αλλα έλεγες έξω για τον Γιωργάκη.

  • Το βαβλιαρα τον έβγαλε από αντιπεριφερειάρχη τον έβγαλε από πρόεδρο της εταιρείας τουρισμού και δέχτηκε να είναι υπεύθυνος συντονιστής Α ρε Γιώργο Κρίμα για αυτό δεν σε βγάλανε ποτέ πρόεδρο του Επιμελητήριου..

  • Οι πληροφορίες λένε ότι τους Όρισε υπεύθυνους συντονιστές χωρίς να το γνωρίζουν και χωρίς να τους ενημερώσει Έτσι είναι κασαπίδη για βγες και πες τα…

  • Ο/Η 4 χρονια χαμενα για την Δ.Μακεδονια. Καλη επιστροφη στις κοτες με τους κηπακους! λέει:

    Βαλε οποιους θες Γιωρικα…ουτως η αλλως εχεις τελειωσει
    δεν το σωζεις με τιποτα.

  • οι συγκεκριμένοι σύμβουλοι είχαν κάποια ενημέρωση προηγουμένως ή το έμαθαν απο το κοζαν?αναρωτιέμαι…

  • Οι Πληροφορίες λένε οτι εβγαλε ανακοινωση ο Κασαπίδης χωρίς να ξέρουνε οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.και ειναι αμισθοι χωρίς μισθό.

  • Εγω θα πω μπραβο σε Γιουλα-Σαββοπουλο-Κιοσσε-Γιατσο,οι πρωτοι σε ψφους με προσωπικοτητα,ο κοσμος δεν ειναι χαζος,ξερει και κρινει,κασαπιδη τελικα εισαι πολυ λιγος,θα μεινεις μονο με τους ειδικους συνεργατες που τρωνε ψωμι και κατι βολεμενους συμβουλους χωρις εγωισμο και αυλικους σου,καληνυχτα,λιγο εμεινε να χαιρεσαι.

  • Κασαπιδης :
    Κατώτερος των περιστάσεων !!!
    Όπως πάντα άλλωστε….και βουλευτης που ήταν τόσα χρόνια, πέρασε και δεν ακούμπησε… Απλά εκμεταλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, βολεύτηκε, και άραξε στη θεσούλα του. Απλά πράγματα, ένας από το σωρό, όπως τόσοι άλλοι.

  • Οι σύμβουλοι δεν ερωτήθηκαν ποτέ.Ο Κασαπιδης από μόνος του μοιράζει αρμοδιότητες.Τα ίδια χάλια με το Νοέμβριο που τους πέταξε σαν την τρίχα από το ζυμάρι.Κασαπιδη δεν έβαλες μυαλό…

  • Μοιράζει καθρεφτάκια σε ιθαγενείς για να γυρίσει το…παιχνίδι!!!!
    Είναι πλέον αργά, γιατί μόνο κάποιους σαν τον. Βαβλιάρα μπορεί να …ξεγελάσει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.