Γ. Αμανατίδης: Εκ νέου άνοιγμα της ειδικής πλατφόρμας, πιθανότατα από τη Δευτέρα 20/06/2022, για τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης

14 Ιουνίου 2022
15:43
📌Μετά την επιτυχία θεσμοθέτησης καταβολής του επιδόματος τηλεθέρμανσης μετά από την συνεργασία που είχα με τους Φορείς Διαχείρισης Τηλεθερμάνσεων (ΔΕΥΑΚ, ΔΕΤΗΠ, ΔΕΤΕΠΑ) (https://www.facebook.com/giorgos…/posts/3770965809795428) ακολούθησε το άνοιγμα της ειδικής πλατφόρμας και υποβλήθηκαν ήδη οι δύο πρώτες δόσεις επιδόματος.
📌Στη συνέχεια η πλατφόρμα έκλεισε, όπως και για την κατανάλωση φυσικού αερίου, με συνέπεια την ανάληψη νέας πρωτοβουλίας μου για να συνεχίσει η καταβολή των επόμενων δόσεων. (https://www.facebook.com/giorgos.amanatidi/posts/424856869448557 ) και (https://www.facebook.com/gamanatidisg/posts/618067129384565 )
📌Ήδη , ύστερα από στενή συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών , βρίσκεται σε φάση υπογραφών η τροποποιητική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για το εκ νέου άνοιγμα της πλατφόρμας, μάλλον από τη Δευτέρα 20/06/2022, προκειμένου να γίνει εφικτή η εισαγωγή των αναγκαίων στοιχείων από τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης μέχρι 30/06/2022, για να συνεχίσει η καταβολή της επιδότησης.
📌Η κατανάλωση που επιδοτείται αφορά στο διάστημα μέχρι 31/03/2022 όπως ισχύει και για όλα τα καύσιμα θέρμανσης.
📌Προς το σκοπό αυτό τα παραστατικά που επιδοτούνται θα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι 30/06/2022.

16 σχόλια

  • Εσύ έτρεξες, το θεσμοθέτησες και εσύ το τελείωσες..Όλο αυτόν τον καιρό μας ενημέρωνες…. Μπράβο Γιώργο και σε ευχαριστούμε.
    Τα είχαμε πει τότε και στο γραφείο σου για την παρέμβαση που έπρεπε να γίνει λόγω της ιδιαιτερότητας τη Τ/Θ

  • “Η κατανάλωση που επιδοτείται αφορά στο διάστημα μέχρι 31/03/2022 ”

    Οπότε δεν μετράνε οι λογαριασμοί αφού ήταν μέχρι πολύ αργότερα;

  • “Η κατανάλωση που επιδοτείται αφορά στο διάστημα μέχρι 31/03/2022 όπως ισχύει και για όλα τα καύσιμα θέρμανσης.”

    Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δηλωθεί επιπλέον ο τρίτος λογαριασμός τηλεθέρμανσης που στάλθηκε πρόσφατα και όχι ο τελευταίος εκκαθαριστικός που θα σταλεί και θα έχει κατανάλωση έως τα μέσα Μαίου.
    Επίσης θα μπορούν να δηλώσουν ορθά πλέον και όσοι δεν έκαναν οριστικοποίηση στα προηγούμενα και δεν έλαβαν το επίδομα.

  • αργησες κ. Αμανατιδη το εβγαλε πρωτος ο κ. Κωνσταντινιδης. Πολιτικα ρεζιλια της ΝΔ για το ποιος θα βγαλει πρωτος ανακοινωση. Εαν ειναι δυνατον δηλαδη τετοιος πολιτικος κατηφορος για προυλημμενες αποφασεις. Εκλογες ερχονται με τον Αμανατιδη 4ο η 5ο και τον Κωνσταντινιδη 3ο η 4ο θα ειναι εκτος και οι δυο τους ετσι και αλλιως.

  • Ερχεσαι πάντα τελευταίος Γιώργη. Εχασες , γυρνα το για κανενα Δημαρχηλικη με το ΠΑΣΟΚ. Εδω είσαι τελειωμένος ,ξένο σωμα.

    • Ε τωρα που μάλλον θα βγάλει έδρα το κιναλ ΠΑΣΟΚ θα εχει σοβαρες πιθανότητες εκλογής. Γιώργο αν ειςαι προδραστικος κανεις επαφή με ανδρουλακη και ζητάς θέση στο ψηφοδέλτιο και βγαίνεις άνετα. Άκου έναν παλιό σου φιλο απο τον παλιό μας χώρο του ΠΑΣΟΚ

  • Πόσες ψήφους θα έπαιρναν και οι 4,εάν ζούσαμε σε ένα κράτος,κράτος το οποίο δεν είχαν καταλαβει οι Τούρκοι για 500 σχεδόν χρόνια;
    Ως πότε η ακρίδα,ως πότε ταχυδρόμοι των αυτονόητων,ως πότε πληγές του Φαραώ θα κατατρωγετε την αλήθεια και την αξιοπιστία και θα θεριευει ο Μαυρουγιαλουρισμος;

  • Δεν συνεννοείστε τουλάχιστον να βγάλετε μια ανακοίνωση όλοι μαζί… Τώρα ένας ένας μας λέτε πόσο πολύ παλεψατε για τα συμφέροντα μας και ποοοοσο τυχεροί είμαστε που σας έχουμε βγάλει βουλευτές…αλλά τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν!

  • Σιγά μην πούμε και μπράβο για τα αυτονόητα…επειδή θα μπορέσουμε να πάρουμε τα δικά μας λεφτά, που θα τα χάναμε λόγω ελλιπέστατης ενημέρωσης από το υπουργείο και επειδή στην Αθήνα μας έχουν γραμμένους. Το μόνο μπράβο αξίζει στο kozan που μας ενημερώνει και βγάζει όλα τα θέματα και όχι μόνο αυτά που πουλάνε.

  • Γιατί νά κλείσε ή πλατφόρμα αφού είναι γνωστό ότι η τηλεθέρμανση κλείνει τόν Μάιο καί ό τελικός λογαριασμός βγαίνει μετά.Για νά παρακαλάμε τελικά;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.