kozan.gr: Ματαιώνεται η προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο σε Δρέπανο & Βελβεντό

16 Ιουνίου 2022
10:42

Ματαιώνεται η προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο σε Δρέπανο & Βελβεντό. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λόγοι υγείας δεν θα του επιτρέψουν να βρεθεί στην περιοχή.

8 σχόλια

  • Θα συναντηθεί με τον Δούκα και τον Λίβανο για να συνεχίσουν την κουβέντα τους περί εποποιίας της Ν.Δ,τότε που για να ψηφισθεί, τα ψηφοδελτια είχαν μέσα διχιλιαρα,μετά τις φωτιές στην Πελοπ/σο

  • Φυσικά και δεν μπορεί να επισκεφθεί την περιοχή. Ο άνθρωπος πρέπει να δώσει αποζημίωση στον πρωθυπουργό, δεν μπορεί να ασχοληθεί με τους φτωχούς αγρότες της περιοχής.

  • Παρευρίσκεται στην ορκομωσία του πρωθυπουργου ως νέου αγρότη!!!
    Πότισε με μια δαχτυλήθρα την γλάστρα με τη ρίγανη στο μπαλκόνι του Μαξιμου

  • Μπράβο στο Μιχάλη Παπαδόπουλου που έδωσε λύσει σαν δεν τρέπεται έβγαλε και ανακοίνωση οτι θα τον έχουμε και υποχρεώση..

  • Σιγα και μην ερχόταν..Ντροπή και αίσχος ο κόσμος καταστράφηκε και αυτοί ζουν στον δικό τους κόσμο…Σιγά μην τους νοιάζει αν χάθηκαν οι κόποι και ο ιδρώτας που ρίξαμε…Ας ήταν δικές τους οι συγγενών τους οι περιουσίες και θα σου έλεγα εγω..Ντροπή και αίσχος τίποτα άλλο….

  • Ντροπή αυτό έχω να πω
    Από την θριαμβευτική προχθεσινή ανακοίνωση του Μ.Παπαδοπουλου πάμε στην σημερινή την ανθρώπινη ότι κάποιο πρόβλημα υγείας..
    Δεν υπάρχει κάποιος να αναπλήρωση τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ δηλαδή ευτυχώς ο κόσμος ξύπνησε και στις εκλογές θα σας δώσει Ότι αξίζετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.