Θ. Παπαδόπουλος: “Καταγγέλλω ως αντιδεοντολογική, αντεργατική και αντισυναδελφική, την στάση του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. Κώστα Αυξέντη”

16 Ιουνίου 2022
13:05

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με αφορμή την ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. (16/06/2022) και συμμετείχαν οι: Γενική Διευθύντρια Έλενα Νάμινι, οι Διευθυντές, Μανώλης Πατσιλιάς, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος και Γιάννης Γκίνης, το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, ο Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου και αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ελευθέριο Αδάμ και αφορούσε στην διαπραγμάτευση της Σ.Σ.Ε., οφείλω να καταγγείλω ως αντιδεοντολογική, αντεργατική και αντισυναδελφική, την στάση του Προέδρου του Σωματείου Κώστα Αυξέντη, ο οποίος αρνήθηκε να συμμετέχω στην συνάντηση ενώ είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Σωματείου στο Ε.Κ.Κ. και μέλος της Τριμελής Διοίκησης της Ε.Ε. του Ε.Κ.Κ..

Τέτοιες ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν υπηρετούν το Εργατικό και Συνδικαλιστικό Κίνημα και λειτουργούν μάλιστα υπονομευτικά.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου οφείλει μετά από αυτό να παραιτηθεί της ιδιότητας του γιατί σε ειδικά κρίσιμες στιγμές για το Εργατικό Κίνημα, τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που “καταφέρνουν” είναι να αμαυρώνουν την εικόνα του και να ενδυναμώνουν τις παρακμιακές αντιλήψεις και συμπεριφορές.

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΝΚΟ στο Ε.Κ.Κ.

και μέλος της Ε.Ε. του Ε.Κ.Κοζάνης

Κοζάνη, Ιούνιος 22

10 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.