Η Μελίνα Μποτέλλη στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Γρεβενών –  Θεατρική παράσταση τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο

16 Ιουνίου 2022
15:25
Κανένα σχόλιο

 

Στο πλαίσιο των πλούσιων καλλιτεχνικών δράσεων με την επωνυμία «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών το φετινό καλοκαίρι, προσκαλεί δημότες και επισκέπτες στην εξαιρετική θεατρική παράσταση της κορυφαίας ηθοποιού Μελίνας Μποτέλλη, η οποία θα ανέβει στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός θα παρουσιάσει στην πόλη μας τον εμβληματικό θεατρικό-μουσικό μονόλογο “Δυο Γυμνά Άσπρα Χέρια” που έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, αποτελώντας έναν πραγματικό ύμνο στην Μητρότητα, την Τέχνη και τη Φαντασία καθώς μας οδηγεί στην ανθρώπινη πλευρά των καλλιτεχνών της Μουσικής σε συνδυασμό με το πανανθρώπινο θέμα Γυναίκα-Μητέρα.

Επισημαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει πάνω από 30 ποικίλες και δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο όπου το θέατρο, η μουσική, ο χορός, ο κινηματογράφος, οι εκθέσεις και οι ξεναγήσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.