Στις 15 Ιουνίου 2022, τελευταία ημέρα των εξετάσεων, συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί- μαθήτριες και μαθητές της Γ τάξης, εκπαιδευτικοί και γονείς– για το party αποφοίτησης της τάξης του 2022!

Λίγο μετά τις 7.00 μμ το κουδούνι χτύπησε για τελευταία φορά, καλώντας τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ τάξης να συγκεντρωθούν στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου. Εκεί, σε μια σεμνή τελετή, γεμάτη συγκίνηση και ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης, αποχαιρετήσαμε τα παιδιά μας και μας αποχαιρέτησαν κι αυτά…

Εκ μέρους της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων πήραν τον λόγο η Διευθύντρια, κ. Μουστάκα Θεοδώρα και η Υποδιευθύντρια, κ. Σακοράφα Μαρία. Ακολούθησε ο χαιρετισμός της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Θεοφυλάκτου Σαλώμης. Στη συνέχεια, οι μαθήτριες Παπαγρηγορίου Χαρούλα, Χαραλαμπίδου Αγγελική και Χρηστίδου Αγνή αποχαιρέτησαν τους καθηγητές τους εκ μέρους των μαθητριών και μαθητών της Γ τάξης ….τα λόγια αγάπης τους μας συγκίνησαν πολύ και μας γέμισαν χαρά και περηφάνια!

Στο τέλος της μικρής μας τελετής προβάλαμε στα παιδιά ένα βίντεο που επιμελήθηκε ο Υποδιευθυντής, κ. Τσιάρας Νικόλαος,  με στιγμές από την σχολική τους ζωή στο 3ο Γυμνάσιο. Το βίντεο ενθουσίασε και συγκίνησε πολύ τόσο τα παιδιά, όσο και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας!

Φυσικά, δεν γίνεται party αποφοίτησης χωρίς μουσική, χορό και γέλια! Αυτό συνέβη και στο δικό μας party. Μαθήτριες, μαθητές και εκπαιδευτικοί γίναμε ένα, χορεύοντας, διασκεδάζοντας και τραγουδώντας ως αργά το βράδυ!

Graduation party 2022

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που πρόσφερε αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκόμενους στο party και τους μαθητές μας που ανέλαβαν τον ρόλο του dj. Μα κυρίως ευχαριστούμε τα παιδιά μας και τους καθηγητές που με χαρά συμμετείχαν σε αυτή την γιορτή, δημιουργώντας ένα υπέροχο κλίμα και μια ακόμη υπέροχη ανάμνηση από την τάξη του 2022!

Graduation Praty 2

Καλή συνέχεια στο Λύκειο, αγαπημένα μας παιδιά!

Θα μας λείψετε και είμαστε σίγουροι πως θα σας λείψουμε κι εμείς!

Θα είμαστε πάντα περήφανοι για σας και θα παρακολουθούμε με καμάρι τις επιτυχίες σας και την εξέλιξή σας!

Για το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Μαρία Σακοράφα