ΕΤΑΔ: Παράταση των διαγωνισμών για Ξενία Κοζάνης και Ξενία Καλεντζίου

16 Ιουνίου 2022
20:41

Σύμφωνα με την ΕΤΑΔ, η προθεσμία υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών για το Ξενία Κοζάνης παρατείνεται έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, και για το Ξενία Καλεντζίου έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις 14.00 ώρα Ελλάδος.

Ξενία Κοζάνης

Το Ξενία Κοζάνης χτίστηκε το 1965 από τον ΕΟΤ και λειτούργησε ως ξενοδοχείο δυναμικότητας 66 κλινών. Το κτίριο συνολικής επιφανείας 2.506,35τ.μ. βρίσκεται επί οικοπέδου εκτάσεως 5.046,47 τ.μ εντός του Ο.Τ. 693 του Δήμου Κοζάνης, επί της οδού Μεταμορφώσεως, στο Λόφο Μεταμορφώσεως Σωτήρος.

Το “Ξενία Κοζάνης” κατασκευάστηκε µε σχέδια της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΟΤ και είναι έργο του αρχιτέκτονα Παντόφλα, µε Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Μελετών τον Άρη Κωνσταντινίδη. Η κατασκευή του εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικότερου οικοδομικού προγράµµατος του ΕΟΤ για την κατασκευή “Ξενία” στις πρωτεύουσες των διάφορων Νοµών. Επί σειρά ετών αποτέλεσε πρότυπη ξενοδοχειακή τουριστική εγκατάσταση, ενώ από το 2003 παραμένει κλειστό.

Η διενέργεια ηλεκτρονικού Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΤΑΔ www.e-publicrealestate.gr για την αξιοποίηση του Ξενία Κοζάνης αφορά σε μακροχρόνια εκμίσθωση για τριάντα πέντε (35) έτη και δυνατότητα παράτασης για δεκαπέντε (15) επιπλέον έτη με σκοπό την ανάπτυξη τουριστικής μονάδας (ξενοδοχείο, ξενώνας κλπ).

Η τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού ορίζεται στο ποσό των σαράντα χιλιάδων (€40.000) ευρώ και αφορά στο ύψος του ελάχιστου προσφερόμενου Ετήσιου Μισθώματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ένα σχόλιο

  • Ποιος θα δώσει 1.400.000 για να πάρει ένα ξενοδοχείο στην Κοζάνη σε μια περιοχή που σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει χρήμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.