kozan.gr: Ο δημοφιλής ηθοποιός, Θανάσης Τσαλταμπάσης, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», μίλησε για τις δικές του εκπομπές που είχε σε τοπικό κανάλι στην Κοζάνη και αποκαλύπτει μια απίστευτη κίνηση που έκανε πριν γίνει δημοφιλής σε όλη την Ελλάδα: “Πήγα στο κανάλι και πήρα όλες τις κασέτες. είπα κάτσε μην αύριο – μεθαύριο γίνω γνωστός κι υπάρχουν αυτά…” (Βίντεο)

17 Ιουνίου 2022
18:33

O δημοφιλής ηθοποιός, Θανάσης Τσαλταμπάσης, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», μίλησε για τις δικές του εκπομπές που είχε σε τοπικό κανάλι στην Κοζάνη και αποκαλύπτει μια απίστευτη κίνηση που έκανε πριν γίνει δημοφιλής σε όλη την Ελλάδα: “Πήγα στο κανάλι και πήρα όλες τις κασέτες. Είπα κάτσε μην αύριο – μεθαύριο γίνω γνωστός κι υπάρχουν αυτά…”.

5 σχόλια

  • Γιατί είναι υποτιμητικό να έχεις μια χιουμοριστικο εκπομπη σε τοπικό κανάλι επαρχίας; σιγά ρε Άλεν ντελον.

  • Τι το προσβλητικό έχει δηλαδή η ενασχόληση με ένα τοπικό κανάλι επαρχίας, μεγάλη ιδέα έχει για τον εαυτό του ο συμπαθής κατά τ άλλα ηθοποιος

  • Μπορεί ο πρωτευουσιάνος να ντρέπεται για τα πρώτα του βήματα σε τοπικό κανάλι της επαρχίας αλλά η θεατρική περιοδία για να μαζεύει τα εισιτήρια από την “επαρχία” δεν τον χαλάει….

  • Δούλευα σε κεντρικό περίπτερο στην πλατεία,από την πλευρά που ήταν το Αλλοτινό κι ερχόταν συχνά πυκνά. Αν και ντρεπόμουν να βγαίνω στην κάμερα, επειδή ήμουν κι εγώ σχετικά μικρή, διέθετα χρόνο και ομολογώ πως διασκεδάζαμε.Εγώ θα ήθελα να δω υλικό από τότε που έβγαινε στους δρόμους της Κοζάνης.Θυμάμαι να του λέω να κατέβει Αθήνα να αναδειχθεί.Δεν είναι κακό να βλέπουμε από πού ξεκινήσαμε.Μ’ απογοητεύει που δεν θέλει να θυμάται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.