Kοινότητα Δρεπάνου Κοζάνης: Συνεχίζουμε την προσπάθεια – συζητήσεις για την άμεση λύση στο πρόβλημα των αγροτών

17 Ιουνίου 2022
22:45

 

Σε συνέχεια των ενημερώσεων για την άμεση λύση στο θέμα των αγροτών και μετά το αίτημα που υποβλήθηκε από την κοινότητα μας για να κηρυχθεί η περιοχή Σαριγκιόλ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

☑️Παραμονή Αγ. Πνεύματος έγινε ενημέρωση και συζήτηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ Κασαπίδη Γιώργο την Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Δαδαμόγια Κ. τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρο και τους Αντιδήμαρχους κ. Κουϊμτσιδου Ε., Παφύλη Δ., Κυτίδη Κ.

☑️Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος μας επισκέφθηκε η βουλευτής της ΝΔ κ. Βρυζίδου Παρασκευή, ο πρώην βουλευτής του Σύριζα κ. Δημητριάδης Μ. ο επικεφαλής του συνδυασμού Κοζάνη τόπος να ζεις και Δημοτικός σύμβουλος κ. Κουζιάκης Χ. καθώς και ο επικεφαλής του συνδυασμού Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης και Δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχαϊλιδης Κ. και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Γκούμας Χ.

☑️Σήμερα 17/6/22 μας επισκέφθηκαν για ενημέρωση εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κ. Κουκουλόπουλος Π. και Θεοδωρίδης Θ.

☑️Συνεχίζουμε την προσπάθεια – συζητήσεις για την άμεση λύση στο πρόβλημα των αγροτών.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.