Σ’ ένα  όμορφο ξεφάντωμα εξελίχθηκε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών, σχολικού έτους 2021-2022, του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης (Φωτογραφίες)

18 Ιουνίου 2022
11:22

Μετά από δυόμιση σχεδόν χρόνια πανδημίας η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών μας σχολικού έτους 2021-2022 εξελίχτηκε σ’ ένα  όμορφο ξεφάντωμα!

Σα να μην πέρασε μια μέρα ήρθαν όλοι οι αγαπημένοι υποστηρικτές – φίλοι του σχολείου μας, για να συνδράμουν στη διοργάνωση της γιορτής μας κυρίως όμως για να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά και τη συγκίνηση του αποχαιρετισμού!

Ευχαριστούμε τον Δ/ντή  Α/θμιας Εκ/σης κ. Παπαευαγγέλου Αθανάσιο, τα Μέλη της Τοπικής Κοινότητας, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αη Γιάννη» Νέας Νικόπολης καθώς και τα Μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων  Κοζάνης που ενώθηκαν με τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, και τους μαθητές/τριες υπό τους ήχους της υπέροχης ορχήστρας του Γιώργου Σεραφείμ και του Νίκου Μπάκανου και αποχαιρέτησαν τους μαθητές μας!

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας :

  1. Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης
  2. Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Νικόπολης «Αη Γιάννης»
  3. Εμπορία Κρεάτων «Παπακάλας Γεώργιος», Άνω Κώμη Κοζάνης
  4. Κρεοπωλείο «Η Σούζη», Ασλανίδου Ανθούλα, Δαβάκη 2 Κοζάνη
  5. Εταιρεία «Σταρόζυμο, Γκόγκος Παύλος, Προιόντα ζύμης», ΒΙ.ΠΕ ΚΑΣΛΑ Κοζάνης
  6. «Ζερβανταρίδης Α. & ΣΙΑ ΟΕ», Ξηρολίμνη Κοζάνης
  7. Αρτοποιείο «Α. Κύρινας – Β. Βαβλιάρα», Κρόκος Κοζάνης
  8. Σούπερ Μάρκετ «Ζερβανταρίδου Μαρία», Ξηρολίμνη Κοζάνης
  9. Σούπερ Μάρκετ «Πρόοδος», Βαθύλακος Κοζάνης
  1. Καφέ-Ουζέρι «Στου Ψηλού», Λευκοπηγή Κοζάνης
  2. Ζαχαροπλαστείο «Κυψέλη», Αντωνιάδης Αλέκος

 

Ευχόμαστε στους μαθητές μας ό,τι καλύτερο στη μετέπειτα  πορεία τους και ευχόμαστε σε όλους/ες :

 

ΚΑΛΟ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

 

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.