kozan.gr: Επισήμανση δημότη για την οδό Σιώμου Χρήστου στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

18 Ιουνίου 2022
13:08

 

Προς Δήμαρχο Κοζάνης, κύριο Λάζαρο Μαλούτα και κάθε Αρμόδιο

Κύριε Δήμαρχε και κ.κ. Αρμόδιοι ορισμένες ερωτήσεις:
Τα δημοτικά σκαλιά και τα δημοτικά κάγκελα πρέπει να εμποδίζουν ή να διευκολύνουν την διάβαση των πεζών;
Ο λόγος για την οδό Σιώμου Χρήστου, η οποία είναι η κάθετη οδός που συνδέει την Αηλιόστρατα με την Χαρισίου Σακαλή. Δείτε τις φωτογραφίες, που επισυνάπτονται, και να μας πείτε, εάν ισχύει η ελεύθερη διάβαση και στήριξη από τα κάγκελα που έχουν καλυφθεί πλήρως από πυκνή βλάστηση. Δεδομένου ότι ο κάθε δημότης πληρώνει τις εισφορές του στον Δήμο Κοζάνης, άρα πρέπει και να απολαμβάνει και κάποιες υπηρεσίες;

11 σχόλια

  • Το μόνο θέμα σε όλα τα δημοτικά συμβούλια είναι η παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων έναντι πινακιου φακής.

  • Γενικότερα ο δήμος και ειδικότερα η υπηρεσία Πρασίνου και περιβάλλοντος και η κοινότητα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους. Ο Μίλτος και ο Γιάννης δεν μπορούν.
    Κύριε αντιδημαρχε τώρα που τα χόρτα και τα κλαδιά έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει θα βγεις στα κανάλια να κλάψεις όπως με τα αδέσποτα; Ποια δικαιολογία θα βρεις; Εσείς πρόεδρε των αγαλμάτων και τον δηλώσεων του επιμελητηρίου που ξεκίνησες με τόση φορά που δεν έκανες ούτε ένα μέτρο; Τι θα κάνεις; Θα καταγγείλεις; Σου είχα πει να προσέξεις γιατί όλα γυρνάνε μπούμερανγκ αλλά δεν ήθελες να καταλάβεις.
    Μου θες και βουλευτηλικια ούτε τα χόρτα δεν μπορείς να καθαρίσεις (σύμφωνα πάντα με τις φωτογραφίες).

  • Να κατιβέντι δίχους χέρια…Σαν τουν Λάζου Τουν λιβέντ’μας!! Τουν παλίκαρον’μας, τουν άξιου δήμαρχον’μας!!!

  • Στο τμήμα πρασίνου δεν προλαβαίνουν να κάνουν εργασίες. Είναι ειδικοί μόνο για τις επιβλέψεις εργασιων που κάνουν άλλοι, όταν τις κάνουν.

  • Τα κάγκελα τα έβαλαν για να στηρίζονται τα κλαδιά των γηρασμενων δένδρων!
    Μια αισθητική κι αυτή ανοργανωσιας της πολεως!

  • Στα συγκεκριμένα σκαλιά είχε πέσει ένα παιδί μια μέρα. Περνούσα από κάτω εγώ για να πάω σπίτι. Βαψανε ο δήμος τα κολωνακια και τους κάδους και δεν Βαψανε την διάβαση πεζών μπροστά στην Τασα Δαλλα που δεν φαίνεται καλά και μπροστά στο Φαρμακείο Στεφάνου την διάβαση πεζών στην Παύλου Μελά και εκείνη δεν φαίνεται καλά.Και το βράδυ χωρίς φώτα

  • Σαν δεν ντρέπεσται όλοι.ο άνθρωπος θέλει να πρασινίσει την πόλη κι κακία σας δεν τον αφήνει. Τόσο αγώνα κάνει για το περιβάλλον. Άρα κρανισια που θέλει.

  • Καλησπέρα Kozan gr το φαινόμενο αυτό με το πράσινο έχει γίνει τραγωδία….
    Εγώ θα επισημάνω στον κεντρικό δρόμο επί της Βενιζέλου υπάρχουν δύο οικόπεδα που τείνουν να γίνουν δάσος 50 μέτρα παρακάτω απο την τράπεζα Πίστεως δεν ξέρω αν είναι ιδιωτικά.
    Είναι η εικόνα της πόλεως έρχονται επισκέπτες στο ξενοδοχείο απέναντι είναι κρίμα να βλέπουν αυτή την εικόνα….
    ΕΓΡΉΓΟΡΣΗ ΚΥΡΙΟΙ-ΚΥΡΙΕΣ του πράσινου!!!!!!!
    Δήμαρχε Αντιδήμαρχε πέρνα μια βόλτα κάνε μια στάση μια ματιά μόνο αν σας αρέσει κάνω πάσο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.