kozan.gr: Νατάσα Θεοδωρίδου & Κώστας Καραφώτης ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες τους και ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 18/6 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

18 Ιουνίου 2022
23:24

 

Νατάσα Θεοδωρίδου & Κώστας Καραφώτης ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες τους και ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 18/6.

 

 

   

 

 

 

8 σχόλια

  • Πολυ ωραια ολα αυτα.Ο κοσμος το εχει αναγκη, αλλα μετα να μην παραπονιομαστε οτι τα κρουσματα αυξανονται.Κανενα μετρο προστασιας και ουτε μια μασκα.Επομενως δεν θα φταιει κανεις αν κολλησουμε και τρεχουμε στο νοσοκομειο και δεν υπαρχει προσωπικο,γιατι ολοι οαοι ηταν με συμβαση λογω covid,σχολασαν εδω και καιρο.

  • Καθησε σπίτι σου άκου τις ειδήσεις και άσε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει.Τωρα κάνε και την 4 δόση και περίμενε

    • Καλά δεν σε είπαμε να κάτσεις και σπίτι. Αλλά εκεί που έχει συνωστισμό, βάλε και μια μάσκα. Δεν θα σου πέσει η μύτη. Πάλι εσύ θα φωνάζεις τον Οκτώβρη.

      • Αμα εχω την κυβερνηση παρωδια που εχω τωρα ξανα ναι θα φωναζουμε , γιατι ο κορωνα ειναι αυτος που ειναι και καπου πρεπει να μαθεις να ζεις μαζι του δυστυχως , πρεπει να κανει τον κυκλο του που λενε… αυτοι οι ανεκδιηγητοι που εχουμε ομως που δεν στηριξαν ουτε υγεια ουτε παιδεια ουτε τιποτα…ειναι πολυ πιο επικινδυνοι και χειροτεροι απο τον ιδιο τον κοβιντ.

  • νατασα (πλαστικη)+ καραφωτης (fame story) μονο στη Κοζανη θα μπορουσαν να μαζεψουν πανω απο 50 ατομα σε γηπεδο. χαχαχαχαχαχαχ!!!!

    • Μια χαρα γυναικάρα ειναι η Νατασα χαζουλη…
      που κολλαει αν ειναι πλαστικη η οχι με το οτι ηρθε να τραγουδησει αφου την καλεσαν ακομα δεν καταλαβαινω τον ανοητο συνειρμο σου.
      Και οπως θα ειδες μονο 50 ατομα δεν ηταν βαλε και κανα 2 μηδενικα απο πισω 😉

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.