kozan.gr: Κοζάνη: Τοπικοί συγγραφείς, βιβλιοπωλεία, εκδότες και άνθρωποι των γραμμάτων, συμμετείχαν, το πρωί της Κυριακής 19 Ιουνίου, στο 2st Open Book Festival (Φωτογραφίες & Βίντεο)

19 Ιουνίου 2022
13:01

 

Τοπικοί συγγραφείς, βιβλιοπωλεία, εκδότες και άνθρωποι των γραμμάτων, συμμετείχαν, το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου, στο 2st Open Book Festival, που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

 

Βίντεο 22′ με το κύριο μέρος της εκδήλωσης

Βίντεο νωρίς το πρωί

 

5 σχόλια

  • Κατά τα άλλα δεν θα γίνουν εκλογές. Έχουμε βαρεθεί ήδη να βλέπουμε τους βουλευτές στις φωτογραφίες στα χωριά τους.

    • ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

  • πρωί Κυριακής… Πόσο έξυπνο;;;;;; Ενώ η Θεσσαλονίκη που το κάνει βράδυ με εκδηλώσεις είναι ντβαρια! Αλλά τι λέω τώρα….

    σημασία έχει να γιν η δλια να δικαιολογησουμε τη προεδρεία της βιβλιοθήκης

  • Στοιχειώδη αγγλικά παιδιά: Όχι 2st αλλά 2nd
    Αν δεν μπορείτε βάλτε το στα Κοζανίτικα.
    Γελάνε και τα βιβλία!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.