Η πρώτη ανακοίνωση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κοζάνης με Γραμματέα τον Ν. Χατζόγλου: “Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε για να γίνει πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή του τόπου και είναι έτοιμο να βγει ξανά στην κοινωνία”

20 Ιουνίου 2022
10:37

Την Κυριακή 19-06-2022 έλαβε χώρα η πρώτη συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Κοζάνης,όπου συγκροτήθηκε σε σώμα, το οποίο αποτελείται από:
Γραμματέας: Χατζόγλου Νικόλαος
Αν.Γραμματέας: Τσότσιου Δήμητρα
Υπεύθυνος Ενημέρωσης και Επικοινωνίας: Χατζηπαυλίδης Γεώργιος
Υπεύθυνη Οργανωτικού: Μητικάνη Βενετία
Μέλη:
Αποστολίδης Παντελής,
Αρσενίδης Ηλίας,
Θεοδωρίδης Θεόδωρος,
Κολιού Αναστασία,
Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος,
Σεραφείμ Ιωάννης,
Ταχτσίδης Θεόδωρος,
Τριανταφυλλίδης Μάρκος,
Χιώτη Παρθένα.


Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε για να γίνει πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή του τόπου και είναι έτοιμο να βγει ξανά στην κοινωνία ώστε να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Νομού Κοζάνης μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσει το πλάνο δράσεων της και τους υπεύθυνους των τομέων της. Ας αγωνιστούμε λοιπόν όλοι μαζί, ώστε να είμαστε κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Καλή επιτυχία και καλό μας αγώνα.
Η κοινωνία στο προσκήνιο

11 σχόλια

  • Ξοφληστε αυτά που χρωστάτε και μετά να έχετε μούτρα να ζητήσετε την ψήφο μας. ΥΓ. Φυσικά και η ΝΔ .όταν ο κόσμος έχει χάσει σπίτια εσείς οι δύο έχετε ξεχάσει τη θα πει ντροπή.

    • Όταν λες χάσανε σπίτια τι εννοείς;;;
      Πήραν ένα δάνειο το οποίο τους έδωσε μια τράπεζα, με αβέβαια οικονομικά στοιχεία πολύ πιο μεγάλο των δυνατοτήτων τους και δεν μπόρεσαν να το πληρώσουν;;
      Δηλ αυτοί που ζορίζονται, που κανουν θυσίες, κάνουν κάθε λογής επάγγελμα, κάναν διακανονισμό, ξέχασαν τι θα πει ζωή για να πληρώνουν την δόση τους είναι κορόιδα;;
      Πριν υπογράψει ο καθένας ξέρει ότι εάν δεν πληρώσει θα το χάσει το σπίτι του. δεν καταλαβαίνω λοιπόν το σχόλιο σου.

      • Επειδή μάλλον εσύ στερεισε λογικής .τα κόμματα δάνεια πήραν και αυτοί και δεν τρέχει τίποτα ούτε κατασχέσεις .ούτε βάλανε κάποιον μέσα.

  • ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
    ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΑΣΣΑΝΗ
    ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

  • Ναι οκ και υστερα ηρθαν οι μελισσες
    Πληρώστε προς το παρον τα δανειακια που χρωστατε σε οποιον μιλαει
    μονο στους μουγκους δεν χρωστατε αχαχαχα…. και μετα πειτε και με ποιον απ τις δυο θα συνεργαστειτε στις εκλογες ΝΔ η ΣΥΡΙΖΑ για να ξέρει και ο ψηφοφορος τι θα κανει , και αφηστε τα ονειρα μου ταξιδιαρικα , κυβερνηση δεν γινεστε παρτε το αποφαση στη συνειδηση του κοσμου ειστε και θα ειστε 3ο κομμα.

    • Για τα άλλα δεν ξέρω. Αλλά με ποιον θα συνεργαστούν… Θέλει και ρώτημα;;; Άμα μπορούν ας κάνουν κι αλλιώς… Μαρινάκης speaking.

  • Μετά από μια πετυχημένη μουγκαμαρα στο οικονομικό επιμελητήριο μετά από μια μακροχρόνια στέρηση πολιτικών επιχειρημάτων ήρθε η ώρα να εκπληρωθεί το όνειρο να γίνει γραμματέας όπως ο μπαμπάς. Τελικά τι έγινε με το παρασκήνιο; Γιατί τον φάγανε το Θόδωρο θα μας πει κανένας;
    Τον σύντροφό Δημήτρη γιατί τον έφαγαν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.