Κοζάνη: Υπέρογκο ποσό στον λογαριασμό ρεύματος σε ζευγάρι ηλικιωμένων στην Λευκοπηγή

20 Ιουνίου 2022
20:10

Δέκα χιλιάδες και πλέον ευρώ καλούνται να πληρώσουν για τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, ένα ζευγάρι στην Λευκοπηγή Κοζάνης.

Όπως ομολογούν οι ίδιοι πριν από μερικούς μήνες άλλαξαν πάροχο και προσχώρησαν σε ιδιωτική εταιρεία και ενώ οι αρχικοί λογαριασμοί ήταν από 80 έως και 100 ευρώ, ο προτελευταίος ξεπέρασε τα 900 ευρώ για να έρθει ο εκκαθαριστικός, που ανέρχεται στο ποσό των 7.527,14 ευρώ.

 

Το ζευγάρι όπως δήλωσε στην ΕΡΤ τόνισε, πως από 3.500 έως 4.000 ευρώ που πλήρωναν ετησίως τα τελευταία χρόνια, τώρα μέσα σε μερικούς μήνες καλούνται να αποπληρώσουν ένα ποσό εξωφρενικό για τα οικονομικά τους δεδομένα, εξαιτίας και της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Αν και απευθύνθηκαν ακόμα και σε δικηγόρο, ζητώντας απαντήσεις και από την εταιρεία ηλεκτρισμού, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να καταφέρουν τίποτα, δηλώντας πλέον ότι βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς είναι αδύνατο να αποπληρώσουν το ποσό του ρεύματος τους.

ΕΡΤ Κοζάνης 

8 σχόλια

  • 3500-4000 ευρώ ετησίως για ρεύμα?? ως φυσιολογικό. Προφανώς λόγω θέρμανσης. Και τώρα θα περάσει τις 15.000 ευρώ ετησίως.
    Βλέπετε δεν έχουν τηλεθέρμανση. Και το λέω αυτό διότι με τα τόσα χρόνια που απολαμβάνουμε την τηλεθέρμανση με τα όποια προβλήματά της, έχουμε ξεχάσει το πόσο τυχεροί είμαστε.

  • ΝΔ: Ο Τσίπρας φταίει και ο πόλεμος στην Ουκρανία
    αλλιώς θα ήταν όλα τζάμπα. Αχαχαχαχαχα!

    Μην είστε κακεντρεχείς και μίζεροι λυπηθείτε τον Στάση της ΔΕΗ που θέλει να τελειώσει την βίλα του και τι έγινε αν πληρώσετε μερικούς λογαριασμούς λίγο παραπάνω?

  • Μάλλον έγινε λάθος στην καταχώρηση της ένδειξης του μετρητή… Δεν μπορεί ένα ζευγάρι να κατανάλωσε 15 χιλιάδες κιλοβατώρες σε ένα 4μηνο… εκτός αν έχουν στήσει στην αυλή τους σταθμό φόρτισης αυτοκινήτων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.