Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: “Tο νέο διασωστικό όχημα της Π.Υ. Κοζάνης “

20 Ιουνίου 2022
22:10

Μία ακόμη διεκδίκηση μας υλοποιήθηκε έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. ΠΣ4782 το νέο διασωστικό όχημα της Π.Υ. Κοζάνης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το διοικητή ΔΙΠΥΝ Κοζάνης Πύραρχο Αμανατίδη Ιωάννη και όσους ακόμη εργάστηκαν για να έρθει αυτό το πολύτιμο εργαλείο στην περιοχή μας. Τυχερό και αχρείαστο. Συνεχίζουμε δυνατά..
Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

7 σχόλια

  • Ένα μεγάλο μπράβο στον ΔΙΠΥΝ Κοζάνης για τον αγώνα που έκανε και στον Κατανα Ηλία και στον Πρόεδρο του Σωματείου τον Καζαντζίδη Νικόλαο,και τα καλύτερα έρχονται.

  • να προσλαβουν και εργολαβους μεπροσωπικο για να τα χειριζονατι και να οδηγανε τα μηχανηματα τωρα..οιπυροσβεστες ειναι για ταβλι..μην τους φορτωνουμε και αλλη δουλεια..στην δεη πετυχε και λειτουργησε χρονια αυτο..στους επαγγελματιες τοης ξαπλας3..γιατι οχι//γρηγορα κιολας ..ερχεται καλοκαιρι..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.