Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr : Eίναι απαράδεκτο να μην λειτουργούν οι βρύσες για τους επισκέπτες στο εξωκλήσι της Παναγίας και στο καμπαναριό του εξωκλησιού

21 Ιουνίου 2022
19:59

Eίναι απαράδεκτο να μην λειτουργούν οι βρύσες για τους επισκέπτες στο εξωκλήσι της Παναγίας και στο καμπαναριό του εξωκλησιου της Παναγίας. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που κάνουν περίπατο μέχρι το καμπαναριό και το ξωκλήσι της Παναγίας και δεν έχουν πρόσβαση πόσιμο νερό.

2 σχόλια

  • Φυσικά και είναι απαράδεκτο! Όσοι επιλέγουν να κάνουν περίπατο προς τα εκεί θα πρέπει απλά να παίρνουν μαζί το μπουκαλάκι τους, όπως ακριβώς κάνουν όσοι πάνε περίπατο και οπουδήποτε αλλού. Εκτός και αν πρόκειται για αυτούς που όσο υπήρχε πρόσβαση στο νερό εκεί έπλεναν δωρεάν το αυτοκίνητο, από εκεί έπαιρναν νερό για να ποτίζουν δωρεάν τον κήπο, εκεί έπλεναν τα χαλιά τους άνοιξη και φθινόπωρο κ.ο.κ., αφήνοντας στην “απαράδεκτη εκκλησία” τους καραφουσκωμένους λογαριασμούς προς τη δευακ. Από επιτήδειους χορτάσαμε!

  • Εκτός από απαράδεκτο είναι και παράνομο.

    ΝΟΜΟΣ 4736/2020 παρ 10
    10. Για τον σκοπό της μείωσης της κατανάλωσης των πλαστικών προϊόντων μιας χρήσης του Μέρους ΣΤ΄ του Παραρτήματος Ι, από την 1η Ιουλίου 2021, οι Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού, οι οποίοι διαθέτουν δίκτυο πόσιμου νερού, υποχρεούνται να διαθέτουν κοινόχρηστες βρύσες προς δωρεάν διάθεση πόσιμου νερού σε δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και σε δημοτικές παιδικές χαρές, παρέχοντας κατάλληλη σήμανση στο κοινό που ενθαρρύνει τη χρήση επαναχρησιμοποιούμενων δοχείων νερού, καθώς και να επεκτείνουν το δίκτυο με κοινόχρηστες βρύσες προς δωρεάν διάθεση πόσιμου νερού σε κοινόχρηστους χώρους συνάθροισης κοινού εντός των ορίων της αρμοδιότητάς τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.