Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα»: Οκταήμερο εορταστικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων, τιμώντας τη μνήμη της Πολιούχου των Σερβίων, Αγίας Κυριακής, από 29 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου

21 Ιουνίου 2022
22:08
Κανένα σχόλιο

Ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα» διοργανώνει οκταήμερο εορταστικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων, τιμώντας τη μνήμη της Πολιούχου των Σερβίων, Αγίας Κυριακής, από 29 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με το

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Συνάντηση Χορωδιών

 Φωνητικό σύνολο «Donne in Tono» Π.Σ.Αριστοτέλης Κουφαλίων – Μικτή Χορωδία «Πανόραμα» και «Θάμυρις» Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη – Χορωδία Δωματίου Γυναικών 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης  – Χορωδία Μικρασιατών Πτολεμαΐδος- Χορωδία Μ.Ο.Σερβίων «Τα Κάστρα»

Έκτακτη συμμετοχή Μαθητριών του Γενικού Λυκείου Σερβίων: Καψαλιάρη Ζαφείρας, Παπαδημητρίου Ζωής, Τζιαμπάση Στυλιανής με μία προσωπική σύνθεση σχετική με την καταστροφή της Σμύρνης (1ο Πανελλήνιο βραβείο σύνθεσης)

Υπαίθριο θέατρο Βυζαντινών Μνημείων Σερβίων

ώρα  9:00 μ.μ

 

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

    Θεατρική Παράσταση

Ντάριο Φο  «ΚΛΑΞΟΝ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ» με την

Ομάδα Θεάτρου Ενηλίκων Λαγκαδά  του Π. Μιχαηλίδη

Υπαίθριο Θέατρο Βυζαντινών Μνημείων Σερβίων

 ώρα  9:00 μ.μ

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Πανσερβιώτικη συνάντηση και πάνδημη διασκέδαση

Κεντρική Πλατεία Σερβίων – ώρα  9.30΄ μ.μ

 

Σημ. Οι εκδηλώσεις 1η και 2η, εάν ο καιρός δεν το επιτρέπει, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Είσοδος σε όλα Ελεύθερη

Παρακαλούμε να τιμήσετε τις εκδηλώσεις μας.

Από το Δ.Σ. του Ομίλου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.