Γ. Παντελίδης: “Προσοχή προς όλους τους επαγγελματίες της περιοχής”

21 Ιουνίου 2022
22:59

Προσοχή προς όλους τους επαγγελματίες της περιοχής. Ακόμα μια φορά επιτήδειοι προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να κάνουν την γνωστή πλέον απάτη όπου καλούν λένε είμαι ο Παντελίδης Γιώργος βάζουν μια παραγγελία και ζητούν ΙΒΑΝ και κωδικούς επιβεβαίωσης για να πάρουν χρήματα. Έχω ενημερώσει την αστυνομία αλλά μου λένε πως γίνονται χιλιάδες τέτοιες προσπάθειες απάτης καθημερινά από νούμερα που ειναι γραμμένα σε πακιστανούς η Ρομά και γι αυτό δεν μπορούν να τους βρουν.

Ένα σχόλιο

  • Το ίδιο συμβαίνει και σε αγγελίες .
    Όταν πουλάς κάτι και δίνεις το iban για να σου καταθέσει το ποσό, κάνεις ένα πραγμα Μόνο.
    1) ελέγχεις μέσω e-banking εφόσον έχεις , αν σου κατατέθηκε το ποσό που έχετε συμφωνήσει.

    Τι δεν κάνουμε ;;;;

    Δεν ανοίγουμε κανένα email που μας λέει ότι κλειδώθηκε η κάρτα ή ο λογαριασμός. Αν όντως έγινε , θα μπείτε από την επίσημη σελίδα είτε εφαρμογή της κάθε τράπεζας.
    Δεν δίνουμε ποτεεεεε τον κωδικό otp που μας ήρθε στο Viber είτε SMS .
    Δεν κάνουμε επιβεβαίωση καμία συναλλαγή μέσα από την εφαρμογή,αν δεν ελέγξουμε για το τι πρόκειται.

    Επιτήδειοι ζητάνε το IBAN, σου στέλνουν otp κωδικό , σου το ζητάνε και έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό. Μεταφέρουν όλο το ποσό σε κυκλαδωτους λογαριασμούς και άντε να τους βρεις .

    Συνοψίζουμε. Αν θέλουμε να πουλήσουμε κάτι,δίνουμε το IBAN μόνο .
    Αν δεν δούμε τα χρήματα δεν προχωράνε σε αποστολή του αντικειμένου.

    Καλό σας βράδυ και με λιγότερες απάτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.