kozan.gr: Χ. Ελευθερίου για τουρνουά μπάσκετ 3x3GR National Tour: “Κάποιοι με «ψεύτο ερωτήματα» νομίζουν ότι θα μπορέσουν να μας κάμψουν.Είναι βαθιά νυχτωμένοι…”

22 Ιουνίου 2022
09:07
Κανένα σχόλιο
Επειδή κάποιοι αγνοούν ακόμη και τα βασικά ψάχνοντας να βρουν “λαβράκια” εκεί που δεν υπάρχουν, ας γνωρίζουν ότι το 3x3GR National Tour διοργανώνεται, πάντα από συγκεκριμένες εταιρείες που συνεργάζονται με την ΕΟΚ και δεν αφορά π.χ. μία προμήθεια υπολογιστών για να κάνεις μικρό διαγωνισμό και να επιλέξεις εταιρία από τον τόπο σου.Είναι ένας θεσμός καταξιωμένος κι αναγνωρισμένος.Αυτές τις απορίες μπορεί να τις λύσει κι ο Σωκράτης Μπρουσιόβας άνθρωπος που χρόνια ασχολείται με το μπάσκετ άνθρωπος επαγγελματίας του τόπου μας άνθρωπος που θέλει να αναδείξει τον τόπο μας που είναι και ο άνθρωπος που είχε τους βασικούς χειρισμούς για να έρθει αυτό το πολύ σημαντικό τουρνουά στην πόλη των Σερβίων.
Για τους υπόλοιπους που έχουν απορίες μπορούν να σηκώνουν το τηλέφωνο και μαθαίνουν λεπτομέρειες για την πραγματικότητα.
Υ.Σ.Κάποιοι που με «ψεύτοερωτήματα» νομίζουν ότι θα μπορέσουν να μας κάμψουν θέλω να τους ενημερώσω ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.