Γιώργος Πηλιανίδης (Πρόεδρος Κοινότητας Ποντοκώμης): “Περιμένω άμεσα από τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Κοζάνης και προσωπικά τον Πρόεδρο της Επιχείρησης Κ. Κυτίδη να προχωρήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες… “

22 Ιουνίου 2022
15:54

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης η Αντιδημαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νούλα Τουμπουλίδου -η οποία και έχει τρέξει το θέμα αυτό από την ώρα που ανέλαβε την αντιδημαρχια -είπε πως υπάρχει μια πολύ θετική εξέλιξη σε σχέση με τη απαλλοτρίωση του νέου οικισμού της Ποντοκώμης στη θέση ΖΕΠ. Υπήρχε μια διχογνωμία για το ποιος πρέπει να κηρύξει και να ολοκληρώσει τις εκκρεμείς απαλλοτριώσεις που αποτελούνε εμπόδιο στην ομαλή εξέλιξη των εργασιών από τον ανάδοχο του έργου. Τόσο η Αποκεντρωμένη Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας όσο και το Υπουργείο Εσωτερικών εξέφρασε την άποψη πως αρμόδια είναι η ΔΕΥΑΚ. Οπότε, πλέον, περιμένω άμεσα από τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Κοζάνης και προσωπικά τον Πρόεδρο της Επιχείρησης Κ. Κυτίδη να προχωρήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να ξεκολλήσει κι αυτό το ζήτημα.

8 σχόλια

  • Μπράβο πρόεδρε πραγματικά ενδιαφέρεται για το χωριό μας κ για όλα τα προβλήματα που αφορούν τον κόσμο κ το χωριό συγχαρητήρια του αξίζει η θέση,κ πολύ καλός άνθρωπος πάνω από όλα.

  • Προς Ποντοκώμη city
    Πράγματι ο Γιώργος είναι άξιος πρόεδρος και πολύ καλό παιδί και οικογενειακός φίλος!
    Όμως από το χωριό πέρασαν και άλλοι άξιοι πρόεδροι και θα μου ήταν αδύνατον να μην αναφέρω ιδιαίτερα έναν ξεχωριστό,που τυχαίνει ναναι ο πατέρας μου και ας έχει φύγει πριν από 2.5 χρόνια…

  • ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΑΠΟ ΚΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΤΙΔΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΔΕΥΑΚ(ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ).ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    • Τόσο σίγουρος είσαι δλδ? Ε κ ας μην έχει πιο το πρόβλημα σάς εμείς εκεί γουστάρουμε να χτίσουμε είτε με 2 είτε με 30 κατοίκους,αφήστε την κακία κ κρατήστε την γνώμη σας για τον εαυτό σας ,δικό μας είναι το χωριό δικά μας τα οικόπεδα ότι θέλουμε θα κάνουμε κ στην τελική όποιος θέλει χτίζει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.