Ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Μετάβασης & Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Κοζάνης Α. Ραφαηλίδη …μίλησε(!) και διευκρινίζει πως δεν ήταν “ψαρωμένος” στο επεισόδιο με τον Ν. Στολτίδη (δείτε εδώ), που του είπε να μην ξεφυσά, αλλά ¨ήρεμος¨ και σεβόμενος τους κανόνες του δημοτικού συμβουλίου περίμενε να του δοθεί ο λόγος για να “απαντήσει”. Δείτε τι αναφέρει και τι “απάντησε” στο δημοτικό συμβούλιο, απάντηση που κατά την άποψη του δείχνει ότι δεν ήταν ψαρωμένος. Το σχόλιο και το βίντεο ΄που απέστειλε στο kozan.gr ο Αντιδήμαρχος παρατίθενται αυτούσια παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας:
“Συνήθως δεν μπαίνω σε διαδικασία απάντησης σε ένα δημοσίευμα αλλά αφού η ελευθερία λόγου είναι αμφίδρομη θα πρέπει να απαντήσω για να αποκαταστήσω κάποιους μάλλον άτοπους σχολιασμούς (https://kozan.gr/archives/413310 
Να μεταφράσω λοιπόν το ¨ψαρωμένος¨ του εν λόγω δημοσιεύματος στον συντάκτη του ως ¨ήρεμος¨ και σεβόμενος τους κανόνες του δημοτικού συμβουλίου περιμένοντας να μου δοθεί ο λόγος. Κάτι που έγινε από τον Πρόεδρο και απάντησα τόσο στον συνάδελφο κ. Στολτίδη όσο και για το θέμα του ΚΕΠ υγείας που σε συνεργασία με το τμήμα πληροφορικής και τεχνολογιών και τον κ. Σιδηρά είναι υπό επεξεργασία δημιουργίας μια ηλεκτρονική πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής σε προγράμματα εκπαίδευσης πολιτών πρώτων βοηθειών και θεμάτων υγείας από το ΕΚΑΒ η οποία θα φιλοξενηθεί σε site του Δήμου Κοζάνης. Παρακάτω το βίντεο με την απάντηση και τοποθέτηση μου”.