Σκακιστικοί αγώνες στην Πτολεμαΐδα, στη μνήμη του Κώστα Αλεξίου – Μεγάλη συμμετοχή και κλίμα συγκίνησης

22 Ιουνίου 2022
20:33

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά σκακιού για το 2022, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 60 σκακιστών από τους Συλλόγους της Κεντροδυτικής Μακεδονίας,, στο 1Ο τουρνουά σκακιού «Κώστας Αλεξίου» 2022, το οποίο διοργάνωσε η Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας «Σκακιστάκος», σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Παντελίδης», στην Πτολεμαΐδα.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και τιμώντας με την παρουσία συγγενών , φίλων και σκακιστών τον επί σειρά ετών κορυφαίο πρωτεργάτη του σκακιού και καταξιωμένου στο Πανελλήνιο Κώστα Αλεξίου, οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με το ελβετικό σύστημα των 7 γύρων , στο πλαίσιο της σειράς Grand Prix 2022 .

ΕΠΙΤΥΧIΕΣ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ «ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ» 2022

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.