Μετά την αναφορά αναγνώστριας στο kozan.gr, συμμαζεύτηκε κάπως η κατάσταση στην Κοινότητα Νέα Καρδιάς Κοζάνης – Τι αναφέρει η αναγνώστρια σε νέο της μήνυμα

22 Ιουνίου 2022
23:39

Μετά τη δημοσίευση (https://kozan.gr/archives/413001) σχετικά με την συνολική αρνητική κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Καρδιά σε επίπεδο αυτοδιοικητικών υποχρεώσεων (όπως κοπής γκαζόν, εγκαταλελειμμένων κλαδιών κλπ) επεδείχθησαν αντανακλαστικά προφανώς από τον Κ. Μαγγιρίδη και συμμαζεύτηκε κάπως η κατάσταση. Κόπηκαν οι δύο μεγάλες πλάκες γκαζόν που το ύψος του ήταν σαν στάχυα.  Απέναντι από το ταχυφαγείο της κυρίας Κουζιάκη -στην πρώτη στροφή αριστερά-  δεν μαζεύτηκαν τα κλαδιά που βρίσκονται μισά στον  δρόμο και μισά στο πεζοδρόμιο. Δείχνουν μια εικόνα αντιαισθητική και υποβαθμίζουν την συνολική εικόνα των καταστημάτων εκεί.  Ερώτημα: Οι κοινοτικοί σύμβουλοι της Νέας Καρδιάς, η κυρία Γκέκα Ευδοκία και ο κύριος Σάββας Γρηγοριάδης πήγαν ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο προτάσεων για την αναβάθμιση του χωριού; Στο δημοτικό συμβούλιο κρατούνται πρακτικά ηχητικά και γραπτά και αν έχουν κάνει κάτι φαίνεται εκεί. Προφανώς δεν έχουν πάει ποτέ. Είναι σαν να εκλεγεί κάποιος βουλευτής και να μην πατήσει ποτέ το πόδι του στο Κοινοβούλιο. Τι περιμένουν οι πολίτες από αυτόν; Από τη στιγμή που οι προαναφερόμενοι μπήκαν στην αυτοδιοίκηση με τη δική τους θέληση και ζήτησαν την ψήφο των πολιτών αυτόματα τίθενται σε δημόσιο έλεγχο.  Τότε γιατί ζήτησαν  την ψήφο των πολιτών;

Ένα σχόλιο

  • Κλασικά εικονογραφημένα…. Σε αυτή τη θητεία καλά που υπάρχει το kozan. gr να παραπονιόμαστε για να καταφέρουμε τα αυτονόητα.. Να κοπεί το χορτάρι ή να βουλώσουν μια τρύπα! Από μονοι τους δυστυχώς ΔΕΝ! Καλες εκλογές!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.