kozan.gr: Εκνευρισμένος, όσο ποτέ, ο Περιφερειάρχης – Πρώτη φορά εμφανίστηκε με αυτό το ύφος και σ’ αυτούς τους τόνους – Με εκφράσεις «Ουαί», «αλί και τρισαλί», «σας πονάει», χαρακτηρισμούς «Φαρισαίοι και υποκριτές», αλλά και με χτυπήματα του χεριού στην έδρα, απάντησε στους επικριτές του εντός κι εκτός περιφερειακού συμβουλίου, με πολλές αιχμές και “καρφιά” προς την Γ. Ζεμπιλιάδου – Κατηγορίες ακόμη για σκοταδισμό (Βίντεο)

23 Ιουνίου 2022
21:57

 

Φανερά εκνευρισμένος, περισσότερο από ποτέ, για όλη την κριτική που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες μετά την είδηση ότι το σχέδιο White Dragon μετατίθεται(;) στο μέλλον, ο Περιφερειάρχης  Δ. Μακεδονίας εμφανίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με ύφος και σε τόνους που δεν τον έχουμε συνηθίσει, απαντώντας στους επικριτές του εντός κι εκτός περιφερειακού συμβουλίου. Με εκφράσεις «Ουαί», «αλί και τρισαλί», χαρακτηρισμούς «Φαρισαίοι και υποκριτές», με εκφράσεις «σας πονάει» αλλά και με χτυπήματα του χεριού  στην έδρα, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους τον κατακρίνουν με πολλές από τις αιχμές του, χωρίς να την κατονομάσει, ν’ απευθύνονται, κυρίαρχα, στην Γ, Ζεμπιλιάδου. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

60 σχόλια

  • Νευράκια εεε; Κατάλαβε ότι η πολιτική για αυτόν τέλος; Μην απελπίζεσαι φίλος. Στην Ελλάδα είσαι. Σε καμία πέντε έξι χρόνια θα ξεχάσουμε, θα σε ξαναβγάλουμε δημοτικό σύμβουλο.. Αχαχααχ

  • Λογικό να εκνευρίστηκε. Είχε ένα παραμύθι να διηγείται για να στηρίξει την ανυπαρξία του 3 χρόνια τώρα και του το χάλασαν. Τι θα διηγείται πλέον; Οι λεβάντες και τα τριαντάφυλλα δεν τραβάνε.

  • Αυτό το βίντεο πρέπει να ο κύριος Κασαπίδης, όταν πια ηρεμήσει, μετά από όσον καιρό χρειαστεί, να καθίσει και να το δει μόνος του. Και μετά να σκεφτεί. Πιστεύω θα καταλάβει και μόνος του ότι δεν….

  • Οτι να ναι,ο ανθρωπος ζει στον κοσμο του,μετα απο μια απενταξη μιλαει για επιτυχια,δυστυχως ζει στον κοσμο του και δεν περιμενα να εχει και τοση κακια,βλεπει οτι θελει και δεν βλεπει τα λαθη του ακομα και τωρα,εκανε μια ομαδα κολητων και λιγων διοικητικα και για να το πετυχει εφαγε και κανα 4 που ειχε ικανους,καταντια για την περιοχη μας,μακαρι να αλλαξει ροτα γιατι παει στα βραχια αλλα συνεχιζει να εθελοτυφλει.Ξυπνηστε τον αν τον αγαπατε οι κοντινοι του.

    • Ο ίδιος σκέφτεται μνησίκακα. Και αυτό φαίνεται από τις εκφράσεις του ‘Φαρισαίοι…’ και άλλα τέτοια που ξεστόμισε στο παραλήρημά του. Δυστυχώς ενώ και καλά πρεσβεύει τον λόγο της αγάπης, σκέφτεται πολύ αρνητικά και χαιρέκακα ο ίδιος. Λυπάμαι….

      • Τι δεν καταλαβαινεις ανθρωπε μου και μας κανεις κηρυγμα αγαπης τωρα??Οτι ο Κασαπιδης αυτη τη στιγμη βαλλεται απο παντου??Απο τους αχαριστους και αγνωμονες που ειχε στο ψηφοδελτιο του,απο την κυβερνηση που δεν στηριξε ενα προγραμμα που αφορουσε ολους μας ,ολη την δυτικα μακεδονια και απο την κακοβουλη και χαιρεκακη αντιπολιτευση που βγηκαν να πανηγυρισουνε την αποτυχια του προγραμματος??Κριμα .Τετοιες στιγμες δεν χτυπανε αλυπητα εναν ανθρωπο και δεν τον πεταμε στην αρενα με τα λιονταρια.Αγελη εχουμε καταντησει.Ελεος!!

        • Ναι φταινε ολοι οι αλλοι που λες εκτος απο τον ιδιο,ρε πατε καλα ορισμενοι;τον καταστρεφετε με αυτα που γραφετε,ο ανθρωπος ζει στον κοσμο του,εκανε τους παντες στην ακρη,νομιζει εχει το αλαθητο και θα το πληρωσει,οσο για κατι βολεμενους ειδικους συνεργατες που πηραν τα πληκτρολογια λογικο ειναι γιατι θα χασουν την κουταλα δηλ τον μισθουλακο,ακομα δεν το καταλαβατε οτι κακο του κανετε εσεις οι αυλικοι,οι λιγοι και εκλεκτοι;

          • ουτε στην αυλη του ανηκω ,ουτε μισθουλακο παιρνω απο τον Κασαπιδη.Για να το ξεκαθαρισω.Οι ανικανοι οι αυλικοι του και οι συνεργατες του του εκαναν πολυ κακο και ειδικα αυτοι που ωφεληθηκαν.Το ειδαμε και αυτο.Αυτη τη στιγμη ομως ειναι θεμα ηθικης να μην τον λιθοβολουμε,ειναι πολυ ΑΔΙΚΟ.ναι εκανε λαθη ,αλλα για το προγραμμα που αφορουσε ολους μας δεν τον κατηγορω.

  • Επιτέλους! Είπε τα πράγματα με το όνομα τους! Απάντησε στους μίζερους και υπανάπτυκτους όπως φέρονται με τον ίδιο τρόπο.

    • Καλημέρα από έναν μίζερο. Είμαι σπίτι τώρα που σου γράφω και δεν βγαίνω βόλτα για καφέ, ούτε θα φύγω για ΣΚ σε καμία παραλία, γιατί μου έχει τελειώσει το μηνιάτικο και περιμένω να πάει τέλος μήνα. Βενζίνη έχω οκ.. Για να πάω στη δουλειά. Πίστεψέ με, αν είχα μπροστά μου τον κύριο ή εσένα, που ζείτε στην κοσμάρα σας, χωρίς να κοιτάτε τι γίνεται κάτω από τη μύτη σας, θα σας μιλούσα κι εγώ ως υποανάπτυκτος και λίγο χειρότερα.

    • Επιτέλους. Όλοι αυτοί οι υποκριτές Κασαπιδη που σ έσκασαν με την κακία τους λυπάμαι αλλά εμείς φταίμε που επιβιώνουν. Όχι μόνο επιβιώνουν αλλά καλό βολεύτηκαν χρόνια γιατί έτσι έχουν μάθει.Είναι τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ που μέσα στο αίμα τους είναι η εξουσία, το βόλεμα. Τρελενονται μόλις τη χάσουν. Την έχασαν με σένα. Ο κόσμος εσένα θέλει χωρίς αυτούς.

  • Ποιος μιλαει για σκοταδισμο και για υποκρισια…
    τι εγινε γιωρικα των κηπων…. νευρακια τσαταλακια?
    Οσο πλησιαζει η μερα της καλπης παθαινουμε πανικο απ την μεγαλη φαπα που θα σας ερθει?

      • Παντως οχι εκει που μεγαλωσες εσυ
        απορω εκει στα τσαντιρια ολοι ψηφισαν Γιωρικα και εβαλαν κοτες απ εξω να τις ταισουν? Εσυ θα ξερεις λογικα!

      • Εν τω μεταξύ αυτό το εχει πει ο Αναγνωστάκης
        αλλα επειδη ο Λειβαδιτης εχει γινει πια τοσο viral στα σοσιαλ το πετάς για να δειξεις και καλα τις γνωσεις σου.
        Σεπτέμβριο με την πτώση σας ελα να μας τα ξαναπεις παλι και να σαι σωστα διαβασμενος!

        • Ε αφού ξέρεις και τα viral είσαι πολύ μορφωμένος.Αλλα από ποιηση έμεινες στην ίδια τάξη.Γιατι το ποιημα μπορεί να το διαβάζεις φίλε αλλά την ποίηση όχι.Τα ποιήματα είναι εύκολα η ποίηση όμως όχι.Επειδη κάναμε ένα λάθος στο ονομα του ποιητή, σήκωσες αμέσως το χέρι στην τάξη για να πεις στην κυρία ότι κάναμε λάθος.Εξυπνακια.

          • Χααχαχα χαλάρωσε ρε φίλος /η. Δεν έκανες και μικρό λάθος. Κοτζάμ ποιητή άλλαξες, να μην σου την πει δηλαδή;;; χαχαχχα Άστο… Δεν το σώζεις τώρα.. Μετρήθηκες κι εσύ και βγήκες του Facebook χαχαχαχαχχα

    • Ο Κυριάκος αν δεν τον θέλει εμείς τον θέλουμε. Ο Κυριάκος αν δεν τον θέλει και θέλει άλλον να δούμε πως θα τον βγάλει τον άλλον. Ο Κυριάκος αν δεν τον θέλει τότε και εμείς θα τον μαυρισουμε τον Κυριάκο και αυτόν που θέλει.

  • Ο πρώτος που μίλησε για το υδρογόνο όταν οι άλλοι δεν ξέρανε καν το χημικό του τύπο. Το υδρογόνο το μέλλον της ενέργειας έρχεται στην Δυτική Μακεδονία και στην Ελλάδα γενικότερα εξαιτίας του Κασαπιδη είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι

    • Αγαπητέ, το υδρογόνο δεν υπάρχει στη φύση σε ελεύθερη μορφή (π.χ. Η2), όπως υπάρχει το οξυγόνο (Ο2), παρά μόνο ενωμένο με άλλα χημικά στοιχεία. Για να παραχθεί υδρογόνο σε ελεύθερη μορφή με ηλεκτρόλυση, να «συσκευαστεί» (συμπίεση, υγροποίηση κλπ), να μεταφερθεί (αγωγοί, οδικά, σιδηροδρομικά, με πλοία κ.α.), να αποθηκευτεί (συμπίεση, κρυογενικά κοντέινερ) και να διατεθεί για τελική χρήση, ξοδεύεται περισσότερη ενέργεια από όση θα παραχθεί από την τελική του χρήση, π.χ. ως καύσιμο. Για τούτο δεν επικράτησε μέχρι σήμερα το υδρογόνο και πρέπει να γίνουν πολλές πρόοδοι τεχνικές, έργα υποδομής κ.α. για να καθιερωθεί σε ευρεία κλίμακα. Κάποιοι έπρεπε να τα εξηγήσουν όλα αυτά στον κ. Κασαπίδη πριν βιαστεί να αποδεχθεί τη βίαιη και πρόωρη απολιγνιτοποίηση της περιοχής. Αυτή είναι η ευθύνη του, που συμπαρασύρει όλη την περιοχή σε περιπέτειες!!

  • Ζούμε σε παράλληλο σύμπαν.Πώς γίνεται με τόσες επιτυχίες της νυν διοίκησης,και της πρώην -μην ξεχνιόμαστε η Δυτική Μακεδονία να αδειάζει γιατί ο κόσμος δεν βρίσκει δουλειές?
    Ποιές είναι οι εμβληματικές επενδύσεις στην περιοχή μας?
    Ατυχησαμε να έχουμε τα τελευταία χρόνια ανύπαρκτες ηγεσίες , χωρίς όραμα για τον τόπο μας.Ηγεσιες που δεν ξέρουν να διεκδικούν, ηγεσίες που δεν συγκρούονται με τα συμφέροντα των Αθηνών.Σε λίγα χρόνια η περιοχή μας θα ερημώσει,η Ελλάδα από Ελληνική Δημοκρατία θα ονομάζεται Αθηναϊκή Δημοκρατία αφού εκεί συρρέουν οι περισσότεροι να βρουν μια δουλειά.
    Υπόγεια διασύνδεση Αθήνας με την Σαλαμίνα λέει ο υπουργός.
    Άντε και του χρόνου σύνδεση Αθήνας με υποθαλάσσια με την Μυκονοοο!

  • Ρε Κασαπιδη παλι από καθηγητή πηρες εγγυήσεις φτανει πχιά τι εχουν αφησει τοσα χρόνια! Εκει συνεχιζεις φατην! Αυτοι μια χαρά θα εχουν κονδύλια και δουλειά!

  • Πάντως κ. Κασαπίδη τρία χρόνια τώρα – εκ του αποτελέσματος πάντα – κάθε χρόνο και χειρότερα για την περιοχή μας. Η φτωχοποίηση κάθε χρόνο είναι εμφανής. Όποιονδήποτε και να ρωτήσεις αυτό θα πει. Σε πολλά μέρη της χώρας συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο

    Από “θα” έχουμε χορτάσει. Θέλουμε αποτελέσματα ΧΘΕΣ. Καθόλου πειστικός ο εκνευρισμός σας.

    Υ.Γ. Σας είχα ψηφίσει. Δυστυχώς.

  • Μια χαρά τα είπε ο Κασαπίδης! Συνέχισε Γιώργο! Ας αντιπαρατεθούν με ουσία και όχι με φανφάρολογίες! Επιτέλους να λεχθούν οι αλήθειες!!!

  • Υπάρχει πρόβλημα και είναι δικό μας πρόβλημα, δείχνει που οδηγούμαστε όταν δεν πάμε να ψηφίσουμε και πάμε για μπάνιο ή για καφέ, όταν ψηφίζουμε με την λογική “έταξε σε έναν θείο μου πως θα με βολέψει” ή όταν λέμε “έλα μωρέ όλοι ίδιοι είναι”.

    Αυτό το “θα φύγω από εδώ και θα πονάτε” δεν χρήζει καν σχολιασμού.

    • Να φύγεις περιμένουμε.Πως και πως.Όσο παραμένεις κλαίμε περισσότερο με αυτά που κάνεις και κυρίως αυτά που δεν κάνεις.Σε πιστέψαμε πολύ δυστυχώς.Ξεκαβάλα το καλάμι σου κύριε τέλειε.

  • Από άκρη Σ άκρη πολιτικά πανικοβλημενος και φρασιολογικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Καιρός να δουλέψετε για μια φορά φορά στη ζωή σας επιτέλους κ. Κασαπίδη, αυτή η θητεία θα είναι και τελευταία σας άλλωστε. Θα καταγραφείτε βέβαια ως ο πιο ανεπαρκής περιφερειάρχης όλων των εποχών.

  • Κοιτά να δεις που το καλό παιδι αγρίεψε από τον πανικό του και έγινε πολιτικός μαχαλομαγκας. Πήγαινε σπίτι σου Κασαπίδη και άσε το ύφος αυτό στην κοινωνία που κατάφερες να θα τελειώσεις οικονομικά. Ντροπή σου για το ύφος αυτό! Μητσοτάκη τα βλεπεις αυτά η κανείς το Γερμανό;

  • Τώρα είναι αργά για φωνές.Μαζεύτηκαν πολλά.Κι άλλοι φωνάζουν αλλά κάνεις οτι δεν ακούς.Μη μιλάς για φαρισαϊσμό λοιπόν.

  • Αμ δε φταις εσύ..Εμείς φταίμε που σε στηρίξαμε για να αυθαιρετείς και να αδικείς κόσμο.Και έχεις τα μούτρα και φωνάζεις κιόλας.Κατά τα άλλα παίρνεις σβάρνα τς εκκλησιές.Αρκετά σε ανεχτήκαμε.Είσαι ανεπαρκής και κάθε μέρα το επιβεβαιώνεις.

  • Καταρχάς αυτό το ύφος είναι απαράδεκτο.Κατόπιν άσε τους εγωισμούς στην άκρη και δες τα λάθη σου.Φιλικά,ένας από τους απογοητευμένους ψηφοφόρους σου.

  • Σε έχουν καταστρέψει οι αυλικοί σου και ο εγωισμός σου που απομάκρυνε καλούς και τίμιους συνεργάτες σου.Αν γίνεται εν γνώσει σου δεν έχεις δικαίωμα να φωνάζεις και να παραπονιέσαι.Αν γίνεται εν αγνοία σου όμως έχουμε πρόβλημα..

  • Απορώ γιατί για άλλη μια φορά δεν μιλάς με ονόματα και διευθύνσεις και καταγγέλλεις για εκβιασμούς, παραπομπή υπαλλήλων σε εισαγγελείς κομματικές διώξεις, λεφτά πεταμένα σε κτίρια κ.α που μοιάζουν πυροτεχνήματα
    Και μια ερώτηση Δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα της Πτολεμαΐδος (Διαφάνεια) ότι έχετε συνεργάτη υπόδικο και δεν είδα κάποιον με ‘’κακία’’ όπως καταγγέλλεται από του Π.Συμβούλους της αντιπολίτευσης για να ζητήσει εξηγήσεις .
    Αλλά και ούτε να αντικρούσετε το δημοσίευμα!!!
    Έχετε κάτι να απαντήσετε; Η υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου τουλάχιστον αυτοί που σας πίστεψαν για την εκλογή σας

    • Δυστυχώς χάθηκε η μπάλα,σε παράπονα πολίτη κάτω από δημοσίευση ειδικού συνεργάτη στην Καστοριά σβήστηκαν τα σχόλια πού δεν του άρεσαν και νομίζουν ότι κάτι έκανε, αντί να τούς απομονώσει κάτι τέτοιους που νομίζουν ότι είναι εκλεγμένοι και λύνουν και δένουν θα πηγαίνει συνεχώς όλο καί πιο χαμηλά, κρίμα, πλήρης αποτυχία.

  • Ξύπνα τα έκανες μαντάρα.Απαξιώνεις καθημερινά τον κόσμο που σε ψήφισε και τους συνεργάτες σου.Δεν είσαι σωστός.

    • Στην αρχή κορόιδευαν το υδρογόνο. Όταν ήθελε ο Περιφέρειάρχης γελούσαν. Αν είχε εγκριθεί πάλι θα μουρμούραγαν. Τώρα κλαίνε γιατί δεν εντάχθηκε. Τρελα.

  • Όλοι δλδ τον κατατρέχουμε τον καημένο και τον κατηγορούμε και αυτός είναι ο μόνος σωστός.Δεν μπορεί να ακούει τόσα άσχημα και να μην συνειδητοποιεί τίποτα.

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΧΑΣΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ…
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΣ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΡΕΙΑΡΧΕΣ

    • Η απολιγνιτοποιηση είναι παγκόσμια επιταγή. Όλες οι χώρες αλλιώς ακολουθεί μεγάλη καταστροφή. Όμως απαιτείται μια ομαλή βιώσιμη μετάβαση για την ουδέτερη κλιματική αλλαγή. Για την απσνθρακοποιηση. Αυτό προσπάθησε να κάνει ο Κασαπιδης με μεράκι, σαν καλός πολιτικός που αγαπάει τον τόπο του, σαν καλός οραματιστής για το μέλλον των παιδιών. Είδε, άκουσε τους ειδικούς, ήταν και επιβεβλημένο και έκανε την πρόταση. Έπραξε σωστά. Αλλά όλοι οι της αντιπολίτευσης τι θέλουν; Έφερε τόσο χρήμα στην δυτική Μακεδονία. Τώρα αν ορισμένα επαγγέλματα δεν έχουν σήμερα πέραση θα πρέπει η κοινωνία να προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα. Αυτό πήγε να κάνει αλλά δυστυχώς η Αθήνα δεν το στήριξε.

  • Αυτά τα “ουαί” αναφέρονται στην πενταετία Καρυπίδη ή περιλαμβάνει και το Δακή με τον οποίο είναι στο ίδιο κόμμα και υποστηρίξανε τις ίδιες πολιτικές;

    Ο Κασαπίδης μιλάει για το πόσα λεφτά έφερε και άνοιξε την πόρτα αλλά δεν μας λέει πόσα κορονο-χιλιάρικα κέρασε στους συνεργάτες πέρισυ με τα υπερεπιδόματα.

  • Κασαπιδη επειδή τα πας καλά, άριστα βάλθηκαν από μίσος και κακία να σου την πουν. Μην φοβάσαι όσο σε χτυπούν τόσο θα ανεβαίνουν τα ποσοστά σου. Τόσο θα μας ενώνουν. Γιατί το άδικο φαίνεται. Αυτή τη στιγμή έδωσες πρώτος εκατομμύρια στους αγρότες. Έφερες τον Λυκουρεντζος για τις Ζημιές. Για τα σχέδια βελτίωσης τρέχεις. Για το εξοικονομώ πήραν ποσοστά επιδότησης μεγάλα. Τρέχεις και δε φτάνεις με αποτέλεσμα. Ας βγουν έξω στην κοινωνία να δουν τι λέει ο κόσμος και τι χρήματα πήραν. Αλλά στις καρέκλες μέσα βγάζουν αποτέλεσμα. Οι αχάριστοι και οι ζηλιαρηδες. Εμείς με δημοκρατικές διαδικασίες εσένα επιλέξαμε από την πρώτη με μεγάλη διαφορά. Δεν θέλαμε και δεν θέλουμε ούτε τη Ζεμπιλιαδου του ΠΑΣΟΚ ούτε το Καρρυπιδη. Αυτούς τους βάλαμε στην αντιπολίτευση. Γιατί είδαμε τα σπουδαία πράγματα που έκαναν επί ημερών τους. Όσο σε χτυπάν τόσο μας πείθουν ότι είσαι ο καλύτερος.

    • Και στους ελευθερους επαγγελματιες έδωσε….τους δικους του.Έχει ο καιρός γυρίσματα. Κι αν θες να μάθεις μόνιμος ψηφοφόρος του ήμουν.

  • Το να λέει ο συγκεκριμένος μη φοβάστε τα κόμματα σας με ξεπερνάει …. Λίγο αυτοκριτική ειδικά σε αυτό δε θα σου κάνει κακό ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.