kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τηλεφωνική δημοσκόπηση, σε εξέλιξη, για τον Γ. Κασαπίδη

24 Ιουνίου 2022
16:38

 

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, σε εξέλιξη βρίσκεται τηλεφωνική δημοσκόπηση με κάποια ερωτήματα να αφορούν την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη.  Συγκεκριμένα, τρία από τα ερωτήματα αυτά είναι: 1) “Τι γνώμη έχετε για τον Γ. Κασαπίδη” (Θετική – Αρνητική κτλ) 2) Είστε ευχαριστημένος/η από το έργο του Γ. Κασαπίδη; 3) Θεωρείτε ότι πρέπει να επανεκλέγει το 2023;

H Xύτρα

38 σχόλια

  • Πεσ τους να παρουν και μενα τηλεφωνο…..βρε ουστ , μετριεται αυτη η απαντηση??? η μονο ναι και οχι?

  • αν δεν εχει Σαββόπουλο,Γιατσιο,Κιοσε,Γκατζαβέλη,Λυσσαρίδη στο Ψηφοδελτιο θα παει στο Δευτερο Γύρο και θα χάσει τις ΕΚλογες.
    Με ποιον θα κερδισει με το Μάνο και τον Βοσδου και τον Αμπα δεν εχει τυχει.

      • Ναι γιατι αυτοι σας θελουνε αυλικοι,θα βρειτε τις ψηφους της Γκατζαβελη,κρατειστε την προτελευταια Δαδαμογια,θα βρειτε τις 6700 ψηφους του Σαββοπουλου,κρατειστε τις 3000 της Κοζατσανη,ρε εχετε πολυ γελιο που θα γινει κλαμα το βραδυ των εκλογων με τα μυαλα και την επαρση που εχετε καποιοι με επικεφαλη τον Κασαπιδη,τον φαγατε με κατι τετοιες αποψεις που του λετε,κριμα.

        • Επειδή βαρέθηκα αυτό το ποιηματάκι φίλε και η καραμέλα στο στόμα σου ατέλειωτη ας το ξεκαθαρίσουμε.Να μας φέρουν αυτοί οι τιτανομεγιστοι που αναφέρεις τους ψήφους αυτούς μόνοι τους.Να κάνουν δικό τους συνδυασμό να στελεχώσουν δικό τους ψηφοδέλτιο και μετά τα λέμε.Να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν μόνοι τους.Οχι κάτω από την ομπρέλα του Κασαπιδη.Μας ζαλισες μαυτους.Δυο χρόνια τους είχε αλλά δεν τους έφτανε.Μονο γκρίνια και διχασμό.. για τα προσωπικά τους Θέλω.Αυτη είναι μόνη Αλήθεια.

  • Η αποτυχία σε όλο το μεγαλείο της.μια φούσκα ψεύδους φαρισαϊσμού και υποκρισίας.η τριετία έκλεισε με ανεργία μετανάστευση σκοτάδι στη δυτική Μακεδονία.δυτικομακεδονες εκφραστειτε και διώξτε αυτή την αποτυχημένη Περιφερειακή αρχή.οι λευκοί δρακοι και τα παραμύθια δεν απασχολούν κανένα μόνο τον ίδιο.οργανωθειτε για τη ανατροπή.

  • Οι πιθανοί υποψήφιοι για την περιφέρεια σε ξεκινήσουν να απογυμνώσουν και να αποκαλύψουν την απάτη των προγραμματικών δηλώσεων της περιφερειακής αρχής.απο σήμερα ξεκινά η νέα προεκλογική καμπάνια της ανατροπής της αλλαγής και της αλήθειας.τσιμπανε τα μηνιατικα και τίποτα δεν τους νοιάζει.οψομεθα προς Φιλίππους.

  • Ο θλιβερος!
    Γέμισε με θλίψη τη Δυτική Μακεδονια,την πιο ξεχασμένη και εγκαταλελειμμενη περιφέρεια της χώρας!
    Τι Κοζανη,τι Κρήτη!
    Πρωθυπουργό και θάλασσα η μιά,μαυρογιαλούρους η άλλη και μαρασμό!!!!

    • Ζήτησε την φώτιση του Αγίου , μπάς και έρθεις στα συγκαλα σου και σταματήσεις να γράφεις ανοησίες . Μαραμένε ε μαραμένε !!!

      • Σταμάτα να γλύφεις τον ανυπαρκτο των κηπων φουκαρα…πλέον εχετε καταντησει γραφικοι εδω μεσα η γλωσσα καθε μερα φτανει στις σολες , για γελια ειστε!

  • Όσοι καταβάλλονται εναντίον του Κασαπίδη θα πρέπει να μιλήσουν με επιχειρήματα … Αν δεν μπορούν να το πράξουν καλύτερα να μην ομιλούν γιατί εκτίθενται και ξεμπροστιάζουν τα πραγματικά κίνητρα τους….

    • Απολιγνιτοποιηση, λεφτά σε καροδρομους που περνάνε 10-20 αυτοκίνητα την ημέρα και σε εκκλησίες για “θρησκευτικό τουρισμό”,επίσης δρόμους για μαντρια(το οποίο δεν είναι υποχρέωση του κράτους).
      Επενδύσεις απο εταιρείες που θα σταματήσουν τους νέους να φύγουν με σταθερές και καλές θέσεις (σαν αυτές που χάνονται απο την δραστηριότητα της ΔΕΗ) καμία.
      Έχει γεμίσει την Ζεπ με δικούς του άσχετους καμία 40αρια(πιο πολλοί απο ποτέ).
      Ασχολείται με γέφυρες που πέφτουν και τελικά δεν πέφτουν και προτρέπει σαν τοπικός άρχοντας να βάλουμε κηπάκους και κοτούλες.
      Θέλεις να εμβαθύνω κι άλλο;

    • Αναρωτιέμαι τι είδους επιχειρήματα να παρατάξεις απέναντι σε έναν κηπάκο και τις δύο κοτούλες….

  • …τι Κοζάνη,τι Κρήτη….
    Πολύ σωστός και εύστοχος!
    Είναι δυνατόν ο Εγωπαθής να ενδιαφερθεί για τη Δ.Μ;

  • Ο/Η Ασπροι δρακοι κοτες στους κηπους και τριχες κατσαρες με γυαλοβαμβακες! λέει:

    Οτι πιο ανικανο περασε ποτε απ την περιφερεια
    αυτος ο ανεκδιηγητος που ταισε σανο τον κοσμο και στο τελος η τριετια που κλεινει μας βρισκει με μια περιοχη ακομα πιο ερημωμενη βυθισμενη στο σκοταδι και η ανεργια να καλπαζει για αλλη μια φορα στα υψη οπως την εποχη 2012 – 2014 που ειχαμε και τοτε ΝΔ. Αντε να γινουν εκλογες να ξεμπερδευουμε με την α(χ)ριστεια τους δεν παλευεται αλλο τετοια καταντια.

    • Ντροπή να τα λες αυτά. Με το Καραμανλή περάσαμε θεαρεστα. Με το ΠΑΣΟΚ φτάσαμε στην κατάθλιψη φίλε. Με το σύριζα λεηλατηθηκσμε. Με τον Κασαπιδη ηρεμήσαμε και είδαμε επιτέλους άσπρη μέρα. Με τους προηγούμενους εντελώς ανίκανους τα είδαμε όλα.Πούλησαν την ιστορία, φόρτωσαν στις πλάτες μας τις μάσες του Τσοχαντζοπουλου, φυλακή μπήκαν.

      • Προφανώς για τον εαυτό σου μιλάς. Θα σε πέταξε ένα μεροκόματο και είδες άσπρη μέρα, γιατί εμείς μαύρη βλέπουμε.

  • …τι Κοζάνη,τι Κρήτη….
    Πολύ σωστός και εύστοχος!
    Είναι δυνατόν ο Εγωπαθής να ενδιαφερθεί για τη Δ.Μ;

  • Γιωρικα λαμπερε πάλι ακτινοβολεις.Ουτε εξοχικά στη θάλασσα, ούτε βίλες. Ακτινοβολεις με την απλότητα σου. Η Δυτική Μακεδονία αν τους ακούσει κάποιος θα πει ότι πεινάμε, ότι είμαστε ζητιάνοι ότι δεν έχουμε. Κλάψα………. Μιζέρια……

  • Ας μπουνε υποψηφιοι οι ειδικοι συνεργατες να δουμε ποσους ψηφους θα παρουν,απολυτως τιποτα,αυτοι βολευτηκαν στις καρεκλες,παιρνουν τον μισθο και λογικο ειναι να πιανουν τα πληκτρολογια να απαντανε μπας και σωθουν πρωτα οι ιδιοι και μετα ο ηγετης τους,τον ψηφισα για καποιον που ειχε στο ψηφοδελτιο του ικανοτατο που το αποδειξαμε εμεις ο κοσμος και τον βγαλαμε με διαφορά μεγαλη αλλα τον φαγανε τα κυκλωματα,ας ψαξουν ξανα ψηφο,μας εγραψε κανονικα θα τον γραψουμε και εμεις και οπως ειπε καποιος πριν ας κρατησει τους μανους-κιανες-αμπες-κοζατσανες-δαδαμογιες,ε ρε τι σφαλιαρα ερχεται.

  • Πάντως ο Κυριάκος είναι καινοτόμος πολιτικός και τρελό αγόρι. Δεν το έχει και σε πολύ να μην στηρίξει κάποιον που είναι ήδη περιφερειάρχης και να βάλει άλλον υποψήφιο χαχαχα

  • Όχι,όχι,όχι.ειναι άξιος της μοίρας του .άντε γιατί όλα τα χρόνια τίποτα δεν έκανε να πάρει δρόμο και αυτός και κάτι μακρυγιανιδες λυσαριδες κτλ

  • Ναι, ναι τον ψήφισα και θα τον ξανά ψηφίσουμε. Ορισμένοι θέλουν έναν εκλεγμένο από τον λαό από την πρώτη Κυριακη με πολύ πάνω από 50 τοις εκατό από καξεντεχεια και ζήλια να τον υποβιβασουν, να τον ρίξουν κάτω στα μάτια του λαού. Σε λίγο θα θέλουν τον άρχοντα μας να τους κάνει αέρα. Η κατάντια σε όλο το μεγαλείο. Έχουν τις βίλες με θέα θάλασσα και αεράκι δροσερο, έχουν τους υπερογκιυς μισθούς από τη ΔΕΗ, έχουν τους μισθούς του Δημοσίου και πάλι γκρίνια.

  • Υπάρχει ένας βουλευτής που να συνεργάζεται με τον Κασαπίδη;
    Ακούσατε ποτέ ένα καλό σχόλιο για κάποιον από τους βουλευτές της ΝΔ να εξεστομηστηκε από τα χείλη του;
    Πήγαν κάπου σε μια εκδήλωση μαζί;
    Ακούως από τους βουλευτές γκρίνιες και πικρόχολα σχόλια!!!!
    Τέτοιο περίεργο πολιτικό δεν γνώρισε η Περιφέρεια!!!
    Στο κόμμα μόλις τους ανοίγεις συζήτηση σου λένε ότι τα ξέρουμε ….τα ξέρουμε
    Τα έργα και οι ημέρες του φθάνουν κατά ριπές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.