Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,32μ. και ετοιμάζεται για Ορεγκον

26 Ιουνίου 2022
21:02
Κανένα σχόλιο
Ο Μίλτος Τεντόγλου αποζημίωσε τον κόσμο που πήγε να τον δει στο Καυταντζόγλειο, με ένα άλμα στα 8,32μ.

Καλύτερος «κράχτης» για να τραβήξει κόσμο στο γήπεδο αυτή τη στιγμή από τον Μίλτο Τεντόγλου, δεν υπάρχει στον στίβο.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης κατάφερε να γεμίσει αρκετές θύρες κοντά στο σκάμμα του μήκους, καθώς πάνω από 3.000 κόσμος πήγε να δει τις προσπάθειές του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Και τους επιβράβευσε με άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, κάνοντας άλμα στα 8,32μ., που ήρθε στην τελευταία του προσπάθεια.

Ξεκίνησε με 8,24μ., ενώ το δεύτερο άλμα του ήταν οριακά άκυρο και προσγειώθηκε κοντά στα 8,40μ., ενώ το τρίτο το άφησε ουσιαστικά καθώς έχασε τον βηματισμό του.

Στο τέταρτο άλμα δεν βρήκε καν βαλβίδα και το μετρήθηκε 8,04μ., με τον ίδιο να μην κρύβει την απογοήτευσή του. Αφησε την Πέμπτη προσπάθεια και πήγε για την τελευταία ρισκάροντας για ένα μεγάλο άλμα. Τελικά μετρήθηκε 8,32μ. και έτσι πλησίασε την φετινή του επίδοση (8,36μ.)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.