Το μήνυμα του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης Γ. Τζούκα για την εξαιρετική συναυλία του Δ.Ω.Κ. «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»

27 Ιουνίου 2022
02:45

Το Σάββατο 25/6 ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία και φαντάζομαι το ίδιο όσοι βρέθηκαν στην συναυλία του Δ.Ω.Κ. «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ». Οι προσδοκίες ξεπέρασαν ακόμη και τις πιο ευοίωνες προβλέψεις μου. Μια μουσική πανδαισία μας προσέφεραν οι μαθητές των μουσικών μας συνόλων. Μαθητές, καθηγητές, ερασιτέχνες, επαγγελματίες, σολίστ, Μικτή Χορωδία ΔΩΚ , Ορχήστρα ΔΩΚ , Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μ.Σ. Σιάτιστας – Νικολέτα Παπάζογλου, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Κώστας Μαυρογένης, Κώστας Κοζικόπουλος και ένα ατελείωτο team, που είναι αδύνατον να τους αναφέρω όλους, συνέπραξαν υπό τη μπακέτα του Μαέστρου μας Χρήστου Κτιστάκη και μας ταξίδεψαν στον κόσμο που δημιούργησαν οι δύο τιτάνες της Ελληνικής Τέχνης, Οδυσσέας Ελύτης και Μίκης Θεοδωράκης. Μια από τις καλύτερες ηχητικές καλύψεις από τον Δημήτρη Γλούμπο και την ομάδα του, βοήθησε στο να αποτυπωθεί σωστά η παράσταση προς το κοινό. Θερμά συγχαρητήρια στην καταπληκτική ομάδα του Ωδείου μας και την Χορωδία του Μ.Σ. Σιάτιστας. Συγκίνηση, χαρά και περηφάνεια.

Μπράβο σας, ήσασταν υπέροχοι!!! Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε ότι ακόμα μπορούμε να κάνουμε καλύτερο “αυτό τον κόσμο τον μικρό τον Μέγα”. Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, stay tuned!!

7 σχόλια

  • Φροντίστε, σας παρακαλώ, να επαναληφθεί γιατί δεν χώρεσαν όλοι όσοι ήθελαν να την απολαύσουν.
    Ευχαριστώ

  • Παιδιά η συναυλία ήταν υπέροχη αλλά μην βάζετε χαμηλά τον πήχη. Η ίδια συναυλία γίνεται σε δεκάδες πόλεις.
    Και αμάν με το θεατράκι! Σπασμένα άθλια καθίσματα, γεμάτος συνθήματα ποδοσφαιρικά ο περιβάλλον χώρος.

  • Κύριε Διευθυντά , δε θα ήταν ωραίο να ανέβει η συναυλία ατο You Tub για να τη χαρούμε κι όσοι δε μπορέσαμε να είμαστε εκεί ;

  • Γιατι μια εκδηλωση του Δημου ουσιαστικα ειχε εισητηριο 10 ευρω; Τα ατομα των χορωδιων και η ορχηστρα ειναι ή του Ωδειου ή του Μουσικου Σχολειου Σιατιστας και αρα ερασιτεχνες ή μαθητες που δεν αμοιφθηκαν. Σε αλλους δημους τετοιου ειδους εκδηλωσεις ειναι ελευθερες για το κοινο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.