kozan.gr: Πτολεμαίδα: Σε λίγες μέρες η δημοπράτηση για την πλήρη ανακατασκευή του νεώτερου μνημείου του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας στη Νότια είσοδο της πόλης – Τι παρουσιάστηκε, από τον Δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά στο Δημόσιο Απολογισμό Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2021

27 Ιουνίου 2022
15:14

O Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2021, για την περίοδο Ιούλιος 2021 έως και Ιούνιος 2022, πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας. Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, με τη χρήση σχετικών διαφανειών, που παρατίθενται και παρακάτω, παρουσίασε μια σειρά από πρωτοβουλίες – δράσεις της Δημοτικής Αρχής, αρχικά, για τη διασφάλιση του αγαθού της τηλεθέρμανσης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έμφαση που δόθηκε στον τομέα της καθαριότητας με την τοποθέτηση υπόγειων κάδων, στον εξωραϊσμό διαφόρων σημείων της πόλης, όπως στο πάρκο εκτάκτων αναγκών αλλά και στο θεσμό της εβδομάδας της γειτονιάς και της κοινότητας. Παρουσίασε τις δύο προτάσεις, που εγκρίθηκαν στο πρόγραμμα Τρίτσης, από τις 12 συνολικά που κατατέθηκαν κι οι οποίες αφορούν τις υποδομές ηλεκτροκίνησης και την αγροτική οδοποιία, ενώ παρέθεσε και μια σειρά από δράσεις που έγιναν στον τομέα της Κοινωνικής Μέριμνας, με ειδική αναφορά στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ. Ακολούθησε η αναφορά στη λειτουργία του δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στο Μποδοσάκειο αλλά και στις συντηρήσεις σχολικών συγκροτημάτων. Tέλος ο Δήμαρχος μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται στον τομέα των εκκρεμών μετεγκαταστάσεων στους νέους οικισμούς για τις περιπτώσεις Κομάνου & Μαυροπηγής, στις  ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου κοινοτήτων, στο αίτημα παραχώρησης του ακινήτου Σιδηροδρομικού Σταθμού Πτολεμαίδας, στη δημιουργία του περιφερειακού επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας κ.α..

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.