kozan.gr: Kριτική από την Α. Τερζοπούλου στο Δημόσιο Απολογισμό Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής, έτους 2021, του Δήμου Εορδαίας: “Mέχρι τις 31/12/2021 ο Δήμος Εορδαίας είναι υποδεέστερος αρκετών δήμων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην απορρόφηση και τις εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ” – Αιχμές και πάλι για την Αντιδήμαρχο Μ. Αντωνιάδου αλλά και για τ’ ότι μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος Εορδαίας δεν έχει πάρει δημόσια θέση για το θέμα που ανέδειξε η παράταξής της, ότι δηλαδή προωθεί με την ιδιότητά της “ως έμπορος” μέσω των σχολικών επιτροπών του Δήμου, είδη “κομπιούτερ και λογισμικά” σε σχολεία Α’/θμιας και Β’/θμιας εκπαίδευσης – Ενοχλημένος ο Δήμαρχος Εορδαίας από την αναφορά της ότι “ίσως απειλείστε από κάτι σοβαρότερο γι’ αυτό δεν παίρνετε θέση” – Της ζήτησε να προσέχει τις εκφράσεις της (Βίντεο)

27 Ιουνίου 2022
16:14

 

Kριτική από την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας Α. Τερζοπούλου στο Δημόσιο Απολογισμό Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής, έτους 2021, του Δήμου Εορδαίας, που πραγματοποιήθηκε, σε ειδική συνεδρίαση, το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6. “Mέχρι τις 31/12/2021 ο Δήμος Εορδαίας είναι υποδεέστερος αρκετών δήμων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην απορρόφηση και τις εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ”, σημείωσε η κα. Τερζοπούλου, ενώ ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή της άφησε, γι’ ακόμη μια φορά, αιχμές για την Αντιδήμαρχο Μ. Αντωνιάδου αλλά και για τ’ ότι μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος Εορδαίας, Π. Πλακεντάς δεν έχει πάρει δημόσια θέση για το θέμα που ανέδειξε η παράταξής της, ότι δηλαδή προωθεί με την ιδιότητά της “ως έμπορος” μέσω των σχολικών επιτροπών του Δήμου, είδη “κομπιούτερ και λογισμικά” σε σχολεία Α’/θμιας και Β’/θμιας εκπαίδευσης. Ενοχλημένος ο Δήμαρχος Εορδαίας από την αναφορά της ότι  “ίσως απειλείστε από κάτι σοβαρότερο γι’ αυτό δεν παίρνετε θέση”, της ζήτησε να προσέχει τις εκφράσεις της (δείτε, στο παρακάτω βίντεο, από το 10ολεπτό και μετά).

11 σχόλια

  • Ακούγοντας την κυρία Τερζοπούλου, μου δημιουργείται η εντύπωση ότι κάτι περισσότερο ξέρει, αλλά δεν λέει. Εμείς οι πολίτες δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται για εμάς χωρίς εμάς ;

    • Μάλλον επειδή κάνει συναντήσεις με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και παίρνει πληροφορίες… Άλλα λέει και άλλα πράττει στο παρασκήνιο. Αυτά καταγγέλλει ο δήμαρχος.

  • Αθηνά Τερζοπούλου
    Άριστα τα είπε για την Αντιδήμαρχο και τα κατέθεσε με στοιχεία.
    Επίσημη απάντηση από πλευράς της Δημοτικής αρχής δεν ακούσαμε ακόμη κι οι επόμενες εκλογές βρίσκονται προ των πυλών.Η απάντηση των ευχολογίων που δημοσιεύτηκε από πλευράς της αντιδημάρχου εννοείται ότι στερείται σοβαρότητας.
    Κρίμα για το Δήμο μας.

    • Δεν μενω Πτολεμαιδα, δεν ψηφιζω Πτολεμαιδα, αλλα ρε σεις, σας χαζευω, με μπυριτσα, μεζεδακια, αραχτος στην πολυθρονα μου.
      Κι ολα αυτα γιατι εχετε πλακα ορισμενοι εκει στην Πτολεμαιδα, οπως και στην Κοζανη και στα Σερβια, να σχολιαζετε αποκλειστικα και μονο για να αποδειξετε οτι εχετε φωνη κι ας λετε αρλουμπες.
      Ο δημαρχος σας, απαντησε και μαλιστα πολυ συγκεκριμενα.
      Τι διαολο δεν καταλαβαινετε???

  • ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ,Ο ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.