Όλγα Πουταχίδου (Αντιπεριφερειάρχης Νέας Γενιάς, Αθλητισμού και Πολιτισμού): “Παρουσίαση των δράσεων των 5 Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, στην Πτολεμαΐδα, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας”

28 Ιουνίου 2022
00:19
Κανένα σχόλιο
Οι Πόλοι Καινοτομίας (Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα) αποτελούν ιδιαιτέρως χρήσιμα εκπαιδευτικά εργαλεία καθώς φέρνουν, τη μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα, κοντά στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις που σχετίζονται με την έρευνα και τις νέες τεχνολογίες. Προσφέρουν στον μαθητή γνώση και εφόδια ικανά ώστε αυτός να διεκδικήσει μία θέση στην, ομολογουμένως, απαιτητική αγορά εργασίας.
Το πρόγραμμα του απολογισμού των δράσεων των Πόλων περιελάμβανε ξενάγηση στο εργαστήριο ρομποτικής του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, παρουσίαση των διακριθέντων project σε διαγωνισμούς ρομποτικής και όχι μόνον, ομιλίες από εκπαιδευτικούς πληροφορικής των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας μας.
Οι Πόλοι Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, μέσα από την σύγχρονη και εξειδικευμένη γνώση που προσφέρουν, συμβάλλουν στη δημιουργία του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προφίλ των μαθητών μας, σημαντικό εφόδιο για την νέα Ψηφιακή Εποχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.