Γ. Αμανατίδης: “Βήμα βήμα οι δεσμεύσεις για τον κλάδο της γούνας υλοποιούνται κάτι που αποτυπώνει την αξιοπιστία λόγων και έργων από την Κυβέρνηση”

28 Ιουνίου 2022
17:25

 

Πριν από λίγο ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Σκυλακάκης Θόδωρος, παρουσίασε την αναμενόμενη τροπολογία, όπως είχα ενημερώσει, για την προστασία των θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της γουνοποιίας και οι οποίες πλήττονται από τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.

Ειδικότερα οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να θέτουν σε αναστολή τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους οι οποίοι είχαν προσληφθεί μέχρι τις 31/05/2022 για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Ήταν ένα μέτρο που στήριξε τις επιχειρήσεις γούνας στην πανδημία και θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Λοιπές λεπτομέρειες στη ρύθμιση που υποβλήθηκε με την τροπολογία που σήμερα θα ψηφιστεί.

Βήμα βήμα οι δεσμεύσεις για τον κλάδο της γούνας υλοποιούνται κάτι που αποτυπώνει την αξιοπιστία λόγων και έργων από την Κυβέρνηση.

13 σχόλια

  • Ο Αναπληρωτής Υπουργός την παρουσίασε πριν από λίγο αλλά ο Κωνσταντινίδης μας ενημέρωσε από το πρωί. Καλά κρασιά λέμε εδώ.

    • Καλά κρασιά και στην υγεια αυτών που πιστεύουν ότι επειδή ενημέρωσε από το πρωί ασχολήθηκε και με τον κλάδο της γούνας..

  • Αξιοπιστια λογων και εργων απ την ΝΔ… αχαχαχαχαχα σταμάτα Αμανατίδη κλαίμε απ τα γέλια με τα ανεκδοτακια αυτα αχαχαχαχα!

  • Στις επόμενες εκλογές να ξέρετε ότι η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει 1 βουλευτή και αυτός θα είναι ο Υφυπουργός.
    Άρα τα δελτία τύπου κ.λ.π πού ανακοινώνεται οι υπόλοιποι λίγο μας ενδιαφέρουν

  • Ο Αμανατίδης ενημέρωσε από 03-06-2022. Όσοι γράψατε παραπάνω μάλλον δεν το παρακολουθείται το θέμα και δημιουργείται εντυπώσεις με τα σχόλιά σας. Λογικό ομως μου φαίνεται διότι οι επιλογές των πολλών μέχρι σήμερα μας οδήγησαν σήμερα στον μαρασμό του τόπου μας
    Όσο και να σας πικραίνει οποίος δουλευει προσφέρει στον τόπο του
    Εσείς κοιταχειτε στον καθρέφτη και πείτε τι έκανε ο καθένας.
    Πολύ οικοιοποιηθηκαν πράγματα άλλων…ο συγκεκριμένος ουδέν

    • Ο/Η Δύο μέτρα και δυο σταθμά! Λιγη αυτοκριτικη δεν εβλαψε κανεναν! Δεν ξεχάσαμε! λέει:

      Οταν λες οικοιοποιηθηκαν πραγματα αλλων…
      οπως για παραδειγμα τα σχολικα γευματα ασπουμε που ενω τα θεσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ απ το 2016 η Δομνα Μιχαηλιδου που της φανηκε και αστεια η λιποθυμια μιας μαθητριας απο πεινα… τα εκοψε το ’19 και τα επανεφεραν πριν λιγους μηνες λεγοντας θρασυτατα ο Κωνσταντινιδης και αλλοι…οτι ειναι δικο τους εργο? Η μηπως για τις δωρεαν εξετασεις για τον καρκινο του μαστου στις γυναικες που κι αυτο ηταν εργο Φωφης Γεννηματα και το οικοιοποιηθηκε θρασυτατα ο μπλε συρφετος σας?

      Να αναφερω κι αλλες οικοιοποιησεις μηπως μεσα στα 3 χρονια που κυβερνα ο συρφετος του Αμανατιδη? Η δεν θα αντεχετε αληθειες κυριε Κωστα Κ. ?

  • κοντα ειναι οι εκλογες αμανατιδη.να δουμε γιατι τι τι γινεται στην ουκρνια ειναι πιο σημαντικο απο το τι γιννεται εδω..και υποφερει ολος ο κοσμος αμανατιδη.οχι οτι ο αλλος ο ψευτης θα τα εκανε καλυτερα..ασφαλως οχι..αλλα δεν σας ψηφισαμε για να κανετε τα ιδια..να σας ψηφισουνε οι ..ουκρανοι.ερχονται οι εκλογες ..

      • προφανως εισαι δ.υπαλληλος η συνταξοιουχος δ.υπαλληλος.δεν δουλεψες ποτε σου..και καθεσαι οπως παντα εκκανες.πανε και πολεμιστης στην ουκρανια ..να ειναι ακοα καλυτερα..,να προσεχης να μην σκισης το καλτσον σου εκει..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.