kozan.gr: Στο σημερινό του κήρυγμα ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος: “Δυο αρσενικοί στην όψη, δυο θηλυκοί στην όψη και να βγαίνει ένα παιδί τραυματισμένο και οτιδήποτε άλλο εγκληματικό. Εκεί πορευόμαστε. Ο Θεός να φυλάξει να μη βάλει και πάλι τον Τούρκο να μας συνεφέρει” (Βίντεο)

29 Ιουνίου 2022
11:43

 

Στο σημερινό του κήρυγμα ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος, μεταξύ άλλων ανέφερε: “Δυο αρσενικοί στην όψη, δυο θηλυκοί στην όψη και να βγαίνει ένα παιδί τραυματισμένο και οτιδήποτε άλλο εγκληματικό. Εκεί πορευόμαστε. Ο Θεός να φυλάξει να μη βάλει και πάλι τον Τούρκο να μας συνεφέρει”.

 

kozan.gr: Κλήρος και πολίτες, επισκέφτηκαν, το πρωί της Τετάρτης 29/6, το Επισκοπείο κι ευχήθηκαν “χρόνια πολλά” στον Mητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

kozan.gr: Ο Όρθρος και η σημερινή (29/6) Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης, για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου (Βίντεο)

 

 

28 σχόλια

  • “μη βάλει και πάλι τον Τούρκο να μας συνεφέρει”
    Πότε μας είχε συνεφέρει ο Τούρκος και από τι μας είχε συνεφέρει;
    Ξέχασα, ο κλήρος μια χαρά τα πήγαινε με τον Τούρκο, δηλαδή ήταν μέρος αυτού που μας “είχε συνεφέρει”.
    Τρομάζεις μόνο κάτι καημένες γριές.

    • Να ποιοί αποζητούν να γίνει πόλεμος με την Τουρκία! Να στείλουν άλλους να πολεμήσουν και αυτοί να λένε ήταν σχέδιο του “θεού”!!! Και δεν ντρέπονται!!!

    • Όπως θέλουν τα λένε και όπως θέλουν τα αλλάζουν κάθε φορά για να ταιριάζει με το αφήγημα τους! Αισχος!

  • Πιο φλύαρο δεσπότη δεν είχε ποτέ η Κοζάνη. Όλα τα σφάζει (εκ του ασφαλούς),όλα τα μαχαιρώνει. Τίποτε για το χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας (και ειδικά για τη μισθοδοσία του από το Δημόσιο)δεν τολμά να μας πει.

  • Κατάλοιπα του Μεσαιωνισμού,αναχρονιστες,γκρεμισαμε Σωκράτη,Πλάτωνα,Ομηρο,Αριστοτέλη,Θερμοπύλες,Μαραθώνες,Ικτινο,Καλλικράτη,Παρθενώνες και μας άγουν και μας φέρουν οι Τορκεμαδες,οι μισαλλόδοξος και μισάνθρωποι

  • Διχάζουν τον κόσμο και ανακατεύονται σε πράγματα που δεν πρέπει να ανακατευτούν!! Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!!

  • Οι Δεσποταδες εχουν άποψη για όλα,εκτός για τα των εαυτών των,αυτά μυριπνοα άνθη,ευωδιάζουν βασιλικό και θυμίαμα Αγιορείτικο,γαρδένιας Πηλιορείτικης!!!

  • Στην τουρκοκρατία ο Χρυσόστομος Σμύρνης και άλλοι τρεις Επίσκοποι κατακρεουργηθηκαν απ’ τους Τούρκους,στη Μικρά Ασία,στη Μάνα Ελλάδα,απολάμβαναν πιο πολλά κι απ’ τον Αλή Πασά,ο κόσμος δεν έτρεμε τον Αλή,αλλά τους Πασααααδες,τους Δεσποταδες,τους έτρεμαν και οι απλοί κληρικοί και ο πιστός λαός!
    Τρώγαν τις σαρδέλες με το κουτάλι πάνω στ άλογο Κί ο Διάκος ο πεινασμένος κρατούσε το καπιστρι τ Αλόγου!!!!

  • δεν έχει άδικο για την κατάντια με την LGBT κοινότητα και τους πολύχρωμους δικαιωματιστές, αλλά οι τούρκοι ποτέ δεν μας συνέφεραν μόνο καταπίεση. Κατα τα λοιπά εκφράζει πολλές σκοταδιστικές απόψεις όπως όλος ο κλήρος.

  • Όλοι γελαγαν με σένα,χάνοσαν κι εσύ στα γέλια!
    Στην κοσμααααρα τους,ούτε δάνειο,ούτε βενζίνη,ούτε Σούπερ,ούτε ψάξιμο για σπίτι,ούτε φροντιστήρια,ούτε ΙΚΕΑ απ’ τα Γιάννενα ή απ’ τη Θεσνικη.
    Και ο μήνας έχει 2 9!!!!

  • Πόσο…. βαθιά νυχτωμένοι, είστε όλοι που σχολιάζετε έτσι.
    Και το τραγικό είναι ότι λέτε σκοταδιστές τους ανθρώπους της Εκκλησίας, κλήρο και πιστό λαό.
    Δεν αργεί όμως η ώρα που θα καταλάβετε την πλάνη σας
    Μακάρι να συνέλθετε κι όλας

  • Μια χαρα τα λεει παπας,αλλα δεν εχετε τα κοτσια ,μην πω τιποτα αλλο,για να το παραδεχτειτε.

  • Είπε και κάθισε αναπαυτικά στον χρυσοποίκιλτο θρόνο του για να μοιράσει παστακια. Όπως είπε και ο Χριστός άλλωστε, έτσι δέσποτα;

  • Ο/Η Οι σκοταδιστικές σας απόψεις κύριε δεν μας εκαναν ποτε καλό! Καληνυχτα σας! λέει:

    Απο κατι τετοιους κινδυνευουμε περισσοτερο απο οτι απο τον Τουρκο. Ξεκαθαρα φοβαμαι ποιο πολυ αυτους παρα τον Τουρκο.

  • Τι να φοβηθούμε πιο πολύ;Τουλαχιστον οι Τούρκοι θα σκοτώσουν το σώμα σου,οι άλλοι οι χορτασμένοι θα σου μαυρίσουν την ψυχή με τον μεσαιωνισμο τους και την Υποκρισία τους,θα υποφέρεις,όπως υπέφερε ο Χριστός απ’ τους προγόνους τους,τους Άννες και Καιαφάδες,το μισάνθρωπο Ιερατειο εκείνης της εποχης

  • Ε ναι

    Κατά τα άλλα είναι σκοταδιστης
    Όταν θέλει να κάνει κουμάντο στις ζωές των άλλων είναι οκ
    Κοιτάξτε τις ζωές σας και αφήστε και εμάς να κάνουμε τις δικές μας
    Δεν σας ρωτήσαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.