Στάθης Κωνσταντινίδης Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης: «Υπέγραψε ο Αν. Υπουργός κ. Πέτσας και νέες εντάξεις προτάσεων του Δήμου Κοζάνης στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης»

29 Ιουνίου 2022
12:27

Άλλες δύο προτάσεις του Δήμου Κοζάνης υπογράφηκαν και εντάσσονται στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Ειδικότερα οι εγκρίσεις αφορούν:

  1. Προμήθεια εξοπλισμού για την χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων και τη δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης Κοζάνης ύψους 1.096.563 € και

  2. Εξειδικευμένες Δράσεις – Ενέργειες και Εφαρμογή Ευφυών Τεχνολογιών για τη δημιουργία Δομής Διαφοροποιημένου Μοντέλου Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Κοζάνης ύψους 1.372.883,04 €.

Ευχαριστούμε και πάλι τον κύριο Υπουργό για τη συνδρομή του και τη στήριξη του τόπου μας.

14 σχόλια

  • Ο Βουλευτής μας ασκεί συνεχώς πίεση προς όλα τα Υπουργεία για να εγκριθούν οι προτάσεις των Δήμων του νομού μας και βλέπω ότι η Κυβέρνηση στηρίζει την περιοχή μας με το παραπάνω. Εχει στηρίξει όλους τους Δήμους με πάρα πολλά χρήματα για έργα και συμμετοχή σε πολλά προγράμματα.

  • ναι ευτυχως εχουμε τον σταθηκα γιατι αλλιως δεν θα υπηρχαμε σαν νομος,τι ειναι αυτα που λετε ορισμενοι,ελεος δηλαδη και η χαζομαρα πρεπει να εχει καποια ορια

  • Ναι η πληροφόρηση θα έχανε ένα καλό ανταποκριτή
    Διάβασε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του Βουλευτή και μην γίνεσαι ρεπόρτερ

  • Κυρίε Κωνσταντινίδη η πλατφόρμα για το επίδομα τηλεθέρμανσης θα ανοίξει ποτέ ?? Η τζάμπα τα βεγγαλικά και τα πανηγύρια ?? Όλος ο νομός το περιμένει αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση εδώ και 20 μέρες

  • Αυτές τις ανακοινώσεις γιατί τις κάνεις… Έκανες κάτι;;; Τίποτα… Και από την άλλη σκέψου ότι οικοιοποιεισαι τη δουλειά που κάνουν οι δήμοι ..δεν είναι πολύ άσχημο.
    Δεν κάνω τίποτα και λόγω του μηνύματος κινητού που έλαβα από το εσωτερικών κάνω ανακοίνωση.
    Μα πόσο ηλιθι..μας θεωρείς.

  • κ. Κωνσταντινίδη πραγματικά να μου απαντήσετε ημερολογιακά και με γεγονότα τι ακριβές έχετε κάνει εσείς για το συγκεκριμένο θέμα, πέραν από το να το γραψετε…ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ.

  • Εφοσον τα ειχαν λυσει ολα τα θεματα του νομου οι βουλευτες του Συριζα ,τι να κανει και ο Σταθης,εδω ειχαμε να κανουμε με τα μεγαθηρια της πολιτικης σκηνης του τοπου ειδικα με τον αποστρατο ,ολοκληρο σωμα στρατου εκλεισε και δεν ανοιξε ρουθουνι.κλαψτε τωρα αναρχοαυτονομοι για τον εκτελεσθεντα χιμπατζη …….

  • τι ειχες σταθικα τι ειχα παντα…
    αυτος βγαζει ανακοινωσεις τα τρολ του γραφειου γλυφουν
    και ο μηνες εχει εννια. Και νομιζουν οτι τρωμε το κουτοχορτο του ναρκισου μονιμου κατοικου Αθηνων και Θεσσαλονικης…
    ζακετα να βαλετε μην κρυωσετε μονο! Ααχαχαχα!

  • Κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή πραγματικά δεν καταλαβαίνουν; Λέει για ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ των ΔΗΜΩΝ που ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ από τον ΥΠΟΥΡΓΟ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ; ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗ!

    • Πολύ απλά δεν είναι δικό του έργο φίλε μου.
      Και δυστυχώς τον ψηφίσαμε και όλοο jenga παίζει.
      Τον έχω τύχει σε υπηρεσιακή συνάντηση να πάει να βγαλει μόνο φωτογραφία και να φύγει.Και μετά ξέρεις εσυ… Δελτίο Τύπου. ότι λύνει προβλήματα.
      Όχι αγαπητό παπαγαλάκι του γραφείο του εγώ δεν ψήφισα γλάστρα. Μόνο φωτογραφία είναι.
      Έχει άλλους που δουλευουν. Ναι αυτούς θα ψηφίσω.
      Κάτι ήξερε ο κόσμος και δεν τον ψηφιζαν τόσες φορέςς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.