Τέσσερις επιπλέον ιατροί από τον Ιούνιο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

29 Ιουνίου 2022
13:58

Στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας εντάχτηκαν από σήμερα 29 Ιουνίου 2022 οι συμπολίτες μας κ.κ. Παναγιώτου Αναστάσιος και Γάβρος Ζήσης, Ορθοπεδικός και Δερματολόγος, αντίστοιχα. Οι ανωτέρω ιατροί θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής για ένα χρόνο ενισχύοντας την Ορθοπεδική Κλινική, η οποία θα έχει πλέον τρεις ιατρούς και πλήρη εφημεριακή κάλυψη τον μήνα. Ταυτόχρονα ξεκινά την επαναλειτουργία του το Δερματολογικό ιατρείο που είχε σταματήσει τον Δεκέμβριο του 2019.

Οι παραπάνω ιατροί προστίθενται στους άλλους δύο ιατρούς Ακτινολόγους, που προσλήφθηκαν τον Ιούνιο αποκλειστικά για τη λειτουργία του Μαγνητικού Τομογράφου ο οποίος λειτουργεί πλέον καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα.

Εκ της Διοικήσεως

2 σχόλια

  • Η κοινή είσοδος του νοσοκομείου για τα Covid και μη Covid περιστατικά; πότε θα διορθωθεί;ή δεν υπάρχει εναλλακτική λύση…

    • Δυστυχώς στα επείγοντα συσσωρεύονται όλοι οι ασθενείς, χωρίς να υπάρχει τώρα διαχωρισμός σε Covid και μη Covid ούτε καν αερισμός του χώρου (λόγω των έργων κατασκευής της καινούργιας πτέρυγας).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι