kozan.gr: Πέμπτη 30 Ιουνίου: 83 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης , 14 στην Π.Ε. Καστοριάς, 25 στην Π.Ε. Φλώρινας, 27 στην Π.Ε. Γρεβενών – 15.498 συνολικά στην χώρα

30 Ιουνίου 2022
15:48

 Πέμπτη 30 Ιουνίου: 83 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης , 14 στην Π.Ε. Καστοριάς, 25 στην Π.Ε. Φλώρινας, 27 στην Π.Ε. Γρεβενών – 15.498 συνολικά στην χώρα

21 σχόλια

  • Kάποιος να ξυπνήσει τον Πλεύρη και την Επιτροπή και να επαναφέρουν τις μάσκες. Μόλις καταργήθηκαν οι μάσκες εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα.

    • Λάθος! Τα κρούσματα δεν μειώθηκαν ποτέ, απλά σταμάτησαν να κάνουν πολλά τεστ, για να εμφανίσουν μειωμένο αριθμό κρουσμάτων και να δικαιολογήσουν γιατί τα άνοιξαν όλα. Με πιο λίγα τεστ, βρίσκεις πιο λίγα κρούσματα.

    • Δεν ειναι θεμα μασκας φιλε…
      και πριν τις καταργησει λογω καλοκαιριου παλι ειχαμε πολλα κρουσματα , επισης ετσι κι αλλιως ειδικα μετα το Πασχα λιγοι φορουσαν
      το ολο θεμα ειναι με τα τεστ που γινοντουσαν περισσοτερα το χειμωνα απο οτι τωρα.

      • 4% θετικότητα τον Απρίλιο-Μάιο με μάσκες και 14% τώρα χωρίς μάσκες. Η θετικότητα δεν επηρεάζεται σημαντικά από τα τεστ. H ιστορία έγραψε ότι μόλις καταργήθηκαν οι μάσκες σε εσωτερικούς χώρους εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα και η θετικότητα.

        • Ποια ιστορια το εγραψε αυτο λεβεντια? Πες μας και μας να την διαβάσουμε αμα ειναι.
          Ξεχνας οτι φετος οτι επειδη σχεδιαζαν οτι θα πανε σε εκλογες Σεπτεμβριο – Οκτωβριο ανοιξαν μονοι τους οι …. της κυβερνησης την τουριστικη περιοδο απ τις αρχες Μαρτιου? Ενω κανονικα η σεζον ξεκιναει μεσα η μετα το Πασχα?
          Για ριξε μια ματια τι γινεται στα νησια και στην Αθηνα κυριως που παλι ειναι στο κοκκινο…
          μηδενικα τεστ μασκα λιγοι ως κανεις.. αρα τι συζηταμε τωρα τα αυτονοητα? Η μασκα με τις θερμοκρασιες που επικρατουν δικαιως καταργηθηκε εστω και προσωρινα.. δεν ειναι δυνατον με 35 βαθμους υπο σκια να βουλωνεις στομα και μυτη.

  • Στοιχεία σημερινά ΕΟΔΥ: Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 40 (41.24%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 57 (58.76%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Ευτυχώς έκαναν το εμβόλιο για να μην νοσησουν βαριά. Εάν βάλουν μερικώς εμβολιασμενος και τριπλά εμβολιασμενους μαζί θα είναι το 80%.

    • Η σύγκριση που κάνεις είναι εντελώς μπακαλίστικη και αδόκιμη. Αν θέλεις να κάνεις σωστή σύγκριση θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός είναι πολύ μεγαλύτερος από τον ανεμβολίαστο. Πάνω από 80% είναι οι εμβολιασμένοι στους ενήλικες ενώ οι ανεμβολίαστοι είναι λιγότεροι από 20%. Δηλαδή οι εμβολιασμένοι είναι υπερτετραπλάσιοι από τους ανεμβολίαστους και τα νούμερα των ανεμβολίαστων πρέπει να πολλαπλασιαστούν τουλάχιστον επί 4. Ενώ στις μεγάλες ηλικίες που οι εμβολιασμένοι είναι πάνω από 90%, τα νούμερα των ανεμβολίαστων πρέπει να πολλαπλασιαστούν τουλάχιστον επί 9. Στάθμιση δεδομένων λέγεται αυτό και είναι βασικό εργαλείο της στατιστικής. Αν κάνεις τα παραπάνω θα βγάλεις ότι οι ανεμβολίαστοι διασωληνωμένοι είναι αρκετά περισσότεροι από τους εμβολιασμένους
      Τέλος οι μερικώς εμβολιασμένοι είναι ελάχιστοι αφού κάθε μέρα κάνουν 1η δόση γύρω στα 100-150 άτομα.

        • 8 εκατομμύρια είναι οι εμβολιασμένοι και η Ελλάδα έχει 10 εκατομμύρια πληθυσμό. Μόνο μια διάνοια σαν κι εσένα βγάζει πάνω από 5 εκατομμύρια ανεμβολίαστους

          • δεκα εκατομμυρια ειχε το 1980 πρυτανη,με αλβανους ,λαθρομεταναστες και σια οε πανω απο 12 ειναι,συγγνωμη αν σε ξυπνησα!

    • Βρε όρθιε μπούφε. Αυτοί οι αριθμοί τι σου λένε ακριβώς και χαίρεσαι κιόλας; Το πιθανότερο είναι οι εμβολιασμένοι να είναι μεγάλης ηλικίας με άλλα προβλήματα. Το ερώτημα είναι αυτοί οι ανεμβολίαστοι, που τώρα νοσηλεύονται και κινδυνεύουν, εάν ήταν εμβολιασμένοι, θα ήταν στο νοσοκομείο τώρα ή θα ήταν σπιτάκι τους; Αν δε θέλεις να κάνεις εμβόλιο, γούστο και καπέλο σου, εγώ το σέβομαι, αλλά δεν θα κάνεις και το άσπρο μαύρο τώρα για να βγεις και γνώστης.

  • Πρώτα μαθε να μιλάς δεν εβρησα κανέναν όπως έχεις την άποψη σου έχω την δικιά μου. Οσο για όρθιος μπούφος δεν λίγο τον καθρέφτη σου να τον δεις. Όσο για τους ανεβολιαστους δεν είναι μεγάλοι; Οι εμβολιασμενοι δεν έπρεπε να ήταν στην εντατική για αυτό έκαναν το εμβόλιο. Τώρα ποιος κάνει το ασπρο μαύρο βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.

  • Το εμβολιο που ηδη υπαρχει δεν πιανει τις νεες παραλλαγες της ομικρον,πραγμα που ειπε και ο Μοσιαλος δημοσια στην τηλεοραση.Ισως το καινουριο που θα κυκλοφορησει απο Σεπτεμβριο να ειναι κατι καινουριο.Τοτε λοιπον γιατι να κανουμε την 4η δοση.Αλλος λεει 4η αλλος λεει αναμνηστικη.Απο τοτε που καναμε την 3η δοση τρεχουμε στους γιατρους και ακρη δε βρισκουμε.Εχουμε ξοδεψει μια περιουσια για εξετασεις.Και λες στους γιατρους μηπως φταιει το εμβολιο;Κανεις δεν γνωριζει τιποτα,σου λενε ισως,μπορει.Απι την αλλη τα κρουσματα αυξανονται συνεχως..Τοσο κακο ειναι να φοραμε τη μασκα μας σε ψωνια ή στα καταστηματα;Τα ξεχασαμε ολα.Απο Σεπτεμβριο ομως ξανα υποχρεωτικη η μασκα.Αν προσεχαμε ολοι δε θα φταναμε σε αυτο το σημειο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.