Με επιτυχία η επέμβαση στο γόνατο για τον Τάκη Καραθανάση από το τιμ του διευθυντή ορθοπεδικής κ Μιλτιάδη Κύρου

30 Ιουνίου 2022
17:24

Με επιτυχία η επέμβαση στο γόνατο για τον Τάκη Καραθανάση από το τιμ του διευθυντή ορθοπεδικής κ Μιλτιάδη Κύρου Ο Τάκης Καραθανάσης προπονητής του Μακεδονικού Κοζάνης υποβλήθηκε την Τρίτη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από το τιμ του διευθυντή της ορθοπεδικής, κ. Μιλτιάδη Κύρου σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής γόνατος προκειμένου να ξεπεράσει το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε κι όπως ανακοίνωσε ο έμπειρος και άριστος στη δουλειά του διευθυντής – χειρουργός κ. Μιλτιάδης Κύρου όλα πήγαν καλά. Στο τιμ του κ. Μιλτιάδη Κύρου ανήκει και ο ορθοπεδικός κ. Καραδήμος Δημήτρης Αναπληρωτής Ταμίας του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Κοζάνης. Σε συνομιλία που είχαμε με τον Τάκη Καραθανάση ο έμπειρος κόουτς θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τον κ. Μιλτιάδη Κύρου και όλη την ιατρική ομάδα του , όπως και το προσωπικό του Μποδοσάκειου για την εξαιρετική όπως μας είπε περιποίηση που του παρείχαν. Ευχές από τον Μακεδονικό Ο Μακεδονικός Κοζάνης με τη σειρά του εξέφρασε τις ευχές του στον κ Καραθανάση για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους πάγκους . Η προετοιμασία μας αρχές Αυγούστου θα αρχίσει με έναν ακόμη δυνατότερο Τάκη Καραθανάση Περαστικά Τάκαρε.

 

https://matiesstasport.blogspot.com/2022/06/blog-post_149.html

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.