Στάθης Κωνσταντινίδης Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης: «Επιχορήγηση των Δήμων για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους»

30 Ιουνίου 2022
18:55

Εγκρίθηκε και κατανέμεται το ποσό των 90.000.000 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών και άλλων δαπανών των Δήμων, από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, λόγω της επιβάρυνσης των προϋπολογισμών τους από την αύξηση του ενεργειακού κόστους. Οι Δήμοι της Π.Ε. Κοζάνης ενισχύονται με τα ακόλουθα ποσά: Δ. Βελβεντού 27.040,81 ευρώ, Δ. Βοΐου 123.573,71, Δ. Εορδαίας 457.298,26 ευρώ, Δ. Κοζάνης 654.108,85 ευρώ, Δ. Σερβίων 271.604,44 ευρώ.

Σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, η κυβέρνηση ενισχύει σταθερά τους δήμους για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

11 σχόλια

  • Άγρια υποτίμηση της νοημοσύνης μας ή τόσο καταλαβαίνεις εσύ, κ. Κωνσταντινίδη; 90 εκατ. ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά για να πληρώσουν οι Δήμοι την ενέργεια που Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ακρίβυνε;

    Φύγετε, τώρα! Κάθε μέρα που περνά διαλύετε τα πάντα!

  • Επιχορήγηση που σας ανεχτήκαμε 3 χρονια τωρα να διαλυετε τα παντα θελουμε γιατί η καταντια σας δεν εχει τελειωμο κυριε μονιμε κατοικε Αθηνων και Θεσσαλονικης!

  • Η μοναδική κυβέρνηση που μειώνει φόρους και έχει δώσει τόσες ενισχύσεις και στους πολίτες και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μπράβο στον Βουλευτή που αγωνίζεται και αναδεικνύει το έργο.

  • Να λέτε ευτυχώς που δίνει λεφτά ο Πέτσας, γιατί αλλιώς οι δήμοι θα αναγκάζονταν να αυξήσουν τα δημοτικά τέλη. Αλλά σας τυφλώνει η κομματική εμπάθεια.

    • Δεν εχουμε και βαλιτσα να τα βαλουμε ολα μεσα απ το πολυ χρημα ξεχειλισαν οι τσεπες αχαχαχαχα
      σταματα τα ανεκδοτακια βρε εχουμε λιωσει στο γελιο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.