Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Δρόμος ντροπή στο τέρμα της Εμμανουήλ Μπενάκη στην Κοζάνη – Απαράδεκτη η κατάσταση του δρόμου κι όλοι αδιαφορούν

30 Ιουνίου 2022
21:42

 

Δρόμος ντροπή στο τέρμα της Εμμανουήλ Μπενάκη στην Κοζάνη. Απαράδεκτη η κατάσταση του δρόμου κι όλοι αδιαφορούν.

 

5 σχόλια

  • Συμπτωματικά σήμερα το πρωί πέρασα από το εν λόγω σημείο και η κατάσταση είναι απαράδεκτη …..
    Σκέφτηκα να το αναδείξω και εγώ (αλλά με πρόλαβε ο συντοπίτης μου 🙂 ) στο δήμο δυστυχώς “κρατάνε ομπρέλα” γιατί νομίζουν ότι βρέχει.
    Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ΓΕΝΙΚΟ στην πόλη μας ….ανύπαρκτος δήμος σε ότι αφορά αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων που είναι ευθύνη του να τα συντηρεί….(εξαιρούνται περιπτώσεις από πρόσφατη υλοποίηση υπογείων έργων – έργων οδοποιίας όπου για ένα χρονικό διάστημα περίπου 2 χρόνων από την κατασκευή ευθύνη φέρει ο κατασκευαστής) ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ αποδεικνύει την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (με την ευθύνη του εκάστοτε “αντιδημάρχου και όχι μόνο”
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  • Τι ψάχνετε; Γενικά ασφαλτόστρωση έχει να γίνει πολλα-πολλα χρόνια! Κάποτε λίγο πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές,είχαμε ασφαλτόστρωση! Τελευταία το έχουν ξεχάσει το σπορ,οι υποψήφιοι!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.