Συντήρηση του δρόμου Αγίας Κυριακής-Καταφυγίου-Ορίων Νομού Κοζάνης προς Ελατοχώρι με μηχανήματα από την Π.Ε. Κοζάνης (Φωτογραφίες)

1 Ιουλίου 2022
08:54

 

Συντήρηση του δρόμου Αγίας Κυριακής-Καταφυγίου-Ορίων Νομού Κοζάνης προς Ελατοχώρι με μηχανήματα από την Π.Ε. Κοζάνης.

 

2 σχόλια

  • Και τώρα εμείς από Κατερίνη πρέπει να πούμε ευχαριστώ που πρέπει να κάνουμε δύο ώρες και ..τόσα χιλιόμετρα με την βενζινη στα ύψη για να φτάσουμε στα σπίτια μας μέσω αυτού του δρόμου;Ρωτάω ήρεμα!!

  • Να πεις αυτούς εκεί στην Κατερίνη, να σας κάνουν καινούριο δρόμο ως το Καταφύγι, μία ευθεία……χωρίς στροφές, και να σας πληρώνουν και την βενζίνη! Κρίμα είναι τώρα να ταλαιπωρείστε μ’ αυτούς τους χάλια δρόμους που έχουμε και να ξοδεύεστε τόσο πολύ με την ακριβή βενζίνη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.