Παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης για τον Τουρισμό και την Οπτική Ταυτότητα της Δ. Μακεδονίας την Τρίτη 5/7 παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια

2 Ιουλίου 2022
20:00

 

Παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης για τον Τουρισμό και την Οπτική Ταυτότητα της Δ. Μακεδονίας την Τρίτη 5/7 παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

 

 

5 σχόλια

  • Αφού ξεφούσκωσε το παραμύθι με το λευκό δράκο, εν όψει εκλογών, θυμηθήκατε τη λεβάντα και τον τουρισμό μπας και σώσετε κανά ψηφαλάκι. Στο είπα και στο ξαναλέω Γιώργο, με προεκλογικά πυροτεχνήματα δε χτίζεται η τουριστική προβολή. Είναι μια προσπάθεια που απαιτεί συνέχεια χωρίς κομματικές παρωπίδες. Αποσπασματικές ενέργειες προεκλογικού χαρακτήρα που σε λίγους μήνες υα έχουν ξεχαστεί είναι μόνο σπατάλη με μηδαμινά αποτελέσματα. Και στα γράφει αυτά ένας επαγγελματίας της τουριστικής προβολής που τον θυμήθηκες μόνο μια φορά προεκλογικά για αυτοπροβολή!

  • Την οπτική ταυτότητα ποιός την καθόρισε; Με ποιά κριτήρια; Ποιά ιδιότητα και σταδιοδρομία; Με ποιά διαβούλευση; Αποφασίζωμεν και διατάσωμεν;

  • Με τον υπερυπολογιστή “Δαίδαλο” που θα εγκαθίστατω στη Δυτική Μακεδονία τι έγινε; Πέταξε και αυτός για το νησί του Μουσουρούλη μαζί με το λευκό δράκο;

  • Με τους τουριστικούς πόρους της περιφέρειας εγκαταλειμμένους και το ΕΣΠΑ να το σπαταλούν σε έργα αμφιβόλου σκοπιμότητας θυμήθηκαν προεκλογικά τον τουρισμό.
    Ας κάνουν πρώτα τον απολογισμό της αποτυχίας τους και ας αφήσουν σε εμάς την οπτική ταυτότητα με την ψήφο μας.

  • Ο βασιλακης που αφου μας εσωσε ο υπουργος υγειας (Χριστε μου τι ζησαμε και με αυτον αγιο ειχαμε που ακομα ζουμε) τωρα θα σωσει και τον τουρισμο ο τουριστας εκ των πολλων που εχει η νουδουλα δηλαδη αχαχαχα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.