kozan.gr: Σοβαρές καταγγελίες του κτηνιάτρου Άγγελου Μάρκου για το θέμα των αδεσπότων στο Δήμο Κοζάνης: “O Δήμος Κοζάνης έμεινε ένα χρόνο χωρίς πρόγραμμα αδεσπότων λόγω της αντιπαλότητας της Διεύθυνσης (της αρμόδιας υπηρεσίας) και του Αντιδημάρχου (Βασιλακόπουλου). Για την αντιπαλότητα αυτών των δύο την πλήρωσαν τα αδέσποτα. Σήμερα δεν ξέρω αν εφαρμόζει πρόγραμμα ο Δήμος . Παίρνουμε τηλέφωνο να βρούμε υπεύθυνο κτηνίατρο δεν απαντά κανένας, παίρνουν τον Αντιδήμαρχο που μας λέει οτι εφαρμόζεται το πρόγραμμα αλλά πρόγραμμα δε βλέπουμε. Έστειλα email στη σελίδα υιοθεσιών του Δήμου ότι ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω κάποιο ζώο και δεν μου απάντησαν ποτέ”” (Βίντεο)

3 Ιουλίου 2022
13:42

Σοβαρές καταγγελίες του κτηνιάτρου Άγγελου Μάρκου, στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH, για το θέμα των αδεσπότων στο Δήμο Κοζάνης: “O Δήμος Κοζάνης έμεινε ένα χρόνο χωρίς πρόγραμμα αδεσπότων λόγω της αντιπαλότητας της Διεύθυνσης (της αρμόδιας υπηρεσίας) και του Αντιδημάρχου (Βασιλακόπουλου). Για την αντιπαλότητα αυτών των δύο την πλήρωσαν τα αδέσποτα. Σήμερα δεν ξέρω αν εφαρμόζει πρόγραμμα ο Δήμος . Παίρνουμε τηλέφωνο να βρούμε υπεύθυνο κτηνίατρο δεν απαντά κανένας, παίρνουν τον Αντιδήμαρχο που μας λέει οτι εφαρμόζεται το πρόγραμμα αλλά πρόγραμμα δε βλέπουμε. Έστειλα email στη σελίδα υιοθεσιών του Δήμου ότι ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω κάποιο ζώο και δεν μου απάντησαν ποτέ”.

6 σχόλια

  • Μήπως πρέπει να απευθυνθείτε στον αρμόδιο υπουργό η σε κάποιο εισαγγελέα να γίνει κάποιος έλεγχος είδατε τι έγινε με το δηπεθε

  • Έχουν ζώα ανεβασμένα από 5 χρόνια πριν στην υποτιθέμενη πλατφορμα υιοθεσιών καλά όσο για απάντηση σε μέιλ ας σηκώσουν πρώτα το τηλέφωνο και βλέπουμε.Υπαρχουν δήμοι που οργανώνουν ημέρες υιοθεσίας,κάνουν ενημερώσεις στα σχολεία,διοργανώνουν ημερίδες ενημερωτικές σε συνεργασία με διάφορους φορείς,μοιράζουν φυλλάδια,δίνουν κίνητρο για υιοθεσιες,γενικά κάνουν πράξη αυτά που λένε.Και εμείς εδώ ακούμε τις φανφάρες του κάθε αντιδημάρχου ότι θα κάνει και θα γίνει και θα καταφέρει και στο τέλος δεν γίνεται τίποτα.Τελευταια μάλιστα ακούσαμε και το φοβερό για τις 200 στειρώσεις, το επόμενο Σαββατοκύριακο είπε ότι θα γίνουν αρχές του μήνα, όπως δήλωσε σε τοπικό κανάλι ο τωρινός αντιδήμαρχος όπου θα έρθουν οι σούπερ υπεράνθρωποι κτηνίατροι να στειρώσουν 200 ζώα σε δυο-τρεις μέρες στο πολυδιαφημισμένο δημοτικό κτηνιατρείο που δεν έχει ανοίξει ακόμα.Ποιος θα βγει να μαζέψει 200 ζώα δεν μας είπε βέβαια τα δύο άτομα του συνεργείου που έχει με το αυτοκίνητο που χωράει μέσα δύο σκυλιά;Δηλαδή ούτε να σκεφτούν λίγο πριν ανοίξουν το στόμα τους να κάνουν δηλώσεις πλέον,αλλά ξέρουν ότι πουλάει ο σανος οπότε δεν υπάρχει η ανάγκη για σκέψη.Για αυτό άλλωστε και δεν τους ενοχλεί η ανυπαρξία τους ξέρουν ότι θα βρουν ψηφοφόρους να τους πιστέψουν

  • Αντιπαλότητα γιατί απλά προσπαθούσε να πείσει την υπηρεσία να εφαρμόσει σωστά το πρόγραμμα και δεν το δεχόταν, κάτι που και σήμερα ισχύει. Χρόνια τώρα πληρώνουμε λεφτά και αποτέλεσμα το ίδιο, μηδέν.

  • Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΖΩΑ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΛΟΥΡΑΚΙ ΜΠΛΕ (ΑΡΣΕΝΙΚΑ) Η ΚΟΚΚΙΝΟ (ΘΗΛΥΚΑ) ΜΕ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΚΟΝΚΑΡΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΑΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΕΝΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι