Manakia Film Festival of Fine Arts (Απογραφή Καλλιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας)

4 Ιουλίου 2022
06:39
Κανένα σχόλιο

Με πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Ταινιών Μανάκια, για πρώτη φορά προχωρούμε σε μια πλήρη απογραφή των καλλιτεχνών που κατάγονται ή διαμένουν σε κάποια περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Αφορά τις περιοχές των Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας.

Εάν είσαι ο ίδιος/α καλλιτέχνης ή γνωρίζεις κάποιους ενημέρωσέ τους ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://manakiafestival.gr/are-you-an-artist/

Ένας από τους στόχους του Φεστιβάλ Μανάκια είναι να καταγράψουμε και να οργανώσουμε μια λίστα καλλιτεχνών της Δυτικής Μακεδονίας που εργάζονται και καλλιτεχνούν στην Ελλάδα, αλλά και όσων αποτελούν καλλιτέχνες της Διασποράς και κατοικούν στο εξωτερικό αλλά κατάγονται από την περιοχή μας.

Θέλουμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην διάδοση του έργου των καλλιτεχνών και θα το προσπαθήσουμε με κάθε εφικτό τρόπο. Παράλληλα να γίνουμε ένας σταθμός παραγωγικών ιδεών και συναντήσεων ανάμεσα σε δημιουργικούς ανθρώπους.

Με σεβασμό στο έργο σας,

Η ομάδα διοργάνωσης του Φεστιβάλ Μανάκια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.