Δ.Σ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ: “Ενότητα, Εκλογές, Εξελίξεις, Επαγρύπνηση”

4 Ιουλίου 2022
13:18

Υπό το βάρος των εξελίξεων στα ενεργειακά ζητήματα και στον απόηχο των όσων δρομολόγησε το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ, συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στοχεύοντας όχι μόνον στην καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και στην καλύτερη οργάνωση και τον προγραμματισμό των όποιων δράσεων με ενότητα και ομόνοια.

Οι εξελίξεις που πυροδότησαν:

  • Το κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων

  • Η απομείωση του λιγνίτη στο ενεργειακό μείγμα

  • Το status στο φυσικό αέριο μετά την εισβολή στην Ουκρανία και όχι μόνον

  • Τα τιμολόγια ρεύματος,

επιβάλλουν επανεξέταση καταστάσεων και προπάντων επιβάλλουν αναθεώρηση του ΕΣΕΚ ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο των λιγνιτικών με ορίζοντα το 2028 καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι κάτι τέτοιο θα κλονίσει συθέμελα την ενεργειακή αγορά.

Περαιτέρω, ακολουθώντας τις αποφάσεις και το πλαίσιο που έχει βάλει η ΓΕΝΟΠ, το σωματείο θα δρομολογεί σταδιακά διαδικασίες που θα επιτρέψουν την διενέργεια εκλογών και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ως τα τέλη Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στοχεύοντας πάντα στην πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση των εργαζομένων, η συνεδρίαση έγινε με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ Γιώργου Αδαμίδη.

4 σχόλια

  • Κάθε φορά που έχετε εκλογές ζητάτε ενότητα;;;;;Γιατί μήπως μειώθηκαν η εισφορές και μικρής η ΠΙΤΑ…..Ολα ξεπουληθηκαν ξυπνήστε συνάδελφοι…..

  • ΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 5 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ?

  • Για τούς συναδέλφους Φωτόπουλο και Καραλευτερη, που ήταν μοχθηρά απέναντι στην απολιγνιτοποιηση και ψήφιζαν σε όλα τα ΔΣ της ΔΕΗ κατά, τί λέτε, τί απαντάτε,στην απόφαση της ΔΕΗ νά αναβαθμιστούν σε στελέχοι 5 βαθμίδας και άκουσον άκουσον νά εκφέρουν άποψη, γνώμη, συμβούλων για την δίκαια μετάβαση – απολιγνιτοποιηση!!!! Μουγκα στην στρούγκα από όλους, αριστερά κέντρο δεξιά!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.