Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης καλεί σε ακρόαση νέα μέλη για τη στελέχωση της Μικτής Χορωδίας του

4 Ιουλίου 2022
14:43

Στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας «Άξιον Εστί» που παρουσίασε το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, συναυλία που συμπληρώνει τις εξίσου μεγάλες επιτυχίες προηγούμενων ετών «Ο Βαφτιστικός», «Ρυθμωδία», «Χριστούγεννα ξανά», η Μικτή Χορωδία προγραμματίζει ήδη για την νέα χρονιά έργα, σε συνεργασία με άλλες δομές και φορείς. Για τον λόγο αυτό καλεί σε ακρόαση όσους θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Δεκτοί γίνονται άνδρες και γυναίκες ηλικίας 15-50 ετών. Οι μουσικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αρκεί να διαθέτουν καλή φωνή και αγάπη για τη μουσική. Άτομα με σχετική εμπειρία στο τραγούδι και τη μουσική θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης μαθημάτων της θεωρίας της μουσικής για όποιον/όποια το επιθυμεί.

Η ακρόαση θα γίνει την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και ώρες 6.30-7.30μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης από τον Μαέστρο κ. Χρήστο Κτιστάκη.

Πληροφορίες στο τηλ. του ΟΑΠΝ Δ. Κοζάνης 2461029843, κατά τις ώρες 9-2μμ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.