Συνεδρίασε, χθες Κυριακή 3/7, στην Ποντοκώμη, το Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος – Τι θέματα συζητήθηκαν

4 Ιουλίου 2022
15:54
Κανένα σχόλιο

Συνεδρίασε, χθες Κυριακή 3/7, το Διοικητικό Συμβούλιο της  Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος , στο χώρο του  Πολιτιστικού Συλλόγου  Ποτοκώμης, με θέματα το φεστιβάλ ποντιακών χωρών, αντάμωμα νεολαίας και  άλλα τρέχοντα ζητήματα.

 

Στην Κοζάνη, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, αναμένεται πραγματοποιηθεί στο κλειστό αθλητικό στάδιο της Λευκόβρυσης, μετά από απουσία δύο χρόνων λόγω της πανδημίας του Κορωναϊού και της απαγόρευσης μεγάλων συγκεντρώσεων λόγω των υγεινομικών, το πανελλαδικό φεστιβάλ ποντιακών χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), στο οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος χιλιάδες χορευτές από όλες τις γωνιές της Ελλάδος, όπως επίσης και χιλιάδες θεατές.

Την απόφαση αυτή έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), που συνεδρίαση στην Ποντοκώμη Κοζάνης και συμμετείχαν εκπρόσωποι των συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας, και η επιβεβαίωση της τελικής ημερομονίας θα γίνει εντός των επομένων ημερών, μιας και αναμένεται η τελική απάντηση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και του δημάρχου Κοζάνης, οι οποίοι και θα συμβάλουν στη διοργάνωση του Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι